Do electric cars dream of electric sheep?

2019-05-23

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus N/A
Kokonaiskilometrit: 1538 km

Aamun herätys oli ripeämpi ja lenkki pidempi kuin eilen. Tänään kiersimme naapurikaupungin. Okei, rehellisyyden nimissä, nämä on kyliä, jos sitäkään. Täältä löytyy kirkko, mutta pubia tai edes olutpuutarhaa emme ole löytäneet. Aamulenkistä teki erityisen ihana sumu, näkyvyys oli heikko, mutta sitäkin aavemainen.
Aamulenkillä bongasimme jotain mielenkiintoista. Siltojen ylittämiseen on merkattu nopeusrajoitukset myös TANKEILLE. Mielestäni kyseinen liikennemerkki on täysin yksiselitteinen. Sinulla on kuorma-auto ja sinulla on tankki, näille kahdelle on määritelty liikkumisnopeudet. Läheinen joki Fulda tulvii tällä hetkellä. Se tulvii pahasti, erityisen pahasti se tulvii Ampumaclubin tai todellisuudessa kahvila/leirintäalueen kohdalla. Merkittävä osa leirintäalueesta on ihan puhtaasti joen alla tällä hetkellä. Google mapsin tietoihin liikkeistä ei voi luottaa täällä sen enempää kuin Italiassakaan.

Työpäivä meni kummallakin loistavasti. Aamupäivällä seuranamme on viereisellä laitumella iloisesti kirmaavat ja hirnuvat hevoset. Kristan näkymä niihin on merkittävästi parempi kuin minun, mikä on ihan hyvä, sillä hän osaa arvostaa näkymää :). Päivän asiakaspalaveria varten siirsin itseni yläkertaan mahdollisimman kauas harpusta. Suljin myös kaikki mahdolliset ovet. Tällä oli positiivisia ja negatiivisia seuraamuksia. Positiivista oli taustamusiikin lähes täydellinen katoaminen. Negatiivista oli WLAN verkon signaalin lähes täydellinen katoaminen. Signaalia oli kuitenkin sen verran, että pystyin pitämään palaverin lähes ongelmitta. Pitää löytää kompromissi sijainnin suhteen huomiselle, jolloin on taas palavereja.

Lounas on paikallisista nokkosista tehtyjä nokkoslättyjä. Keittötarvikkeiden rajoitteet tekivät paistamisesta inan verran haasteellista, mutta se ei vaikuttanut makuun. Keittiömestari kysyi, notta pystynkö paistamaan niitä trangian kanssa, johon totesin yks kantaan “TOTTAKAI!”. Tämän lupauksen velvoittamana tulen todennäköisesti lauantaina koittamaan tätä temppua perjantaina valmiiksi tehdyn taikinan kanssa.

Illan rentoutuminen oli kävelylenkki lähialueella. Tällä kertaa reitin suunnitteli allekirjoittanut. Reittisuunnitelmaan kuului Viinikaupalle kävely. Paikalle päästyämme pääsimme totemaan viinikaupan olevan normaali omakotitalo. Google maps on oikeasti hieman haasteellinen kun koittaa käyttää sitä liikkeiden löytämiseen täällä… Kävelylenkin jälkeen oli aika laittaa auto latautumaan. Talossa ei ole minkäänlaista ulkopuolelta löydettävää pistoketta, joten luonnollisesti vedimme sähköt keittiön ikkunasta ulos. Auto on laitettu lataamaan itseään mahdollisimman hitaasti, eli se vetää 5 ampeeria virtaa. Täyden latauksen saaminen vie kahdeksan tuntia. Automme pääsee siis näkemään yöllä sähköisiä unia.

Illaksi jakauduimme kahtia, toinen kylpyammeeseen, toinen pohtimaan viskiostosten makuja ja harjoittelemaan Magaa. Lopputulos on kaksi rentoutunutta reissaajaa.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

2 comments

Hyvä että ette lomailleet leirintäalueella tällä kertaa :). Muuten, kuvien “nopeusrajoitukset” ovat varmaan painorajoituksia.

Leave a Reply