Reissun startti

2019-05-19

Ajoaika: x tuntia, YX minuuttia
Sähkökilometrit: 31
Keskikulutus 0.0l / 16.7 kW per 100km
Kokonaiskilometrit: 31

Tämän vuoden reissu alkaa allekirjoittaneella suoraan MökkiLAN viikonlopun jatkoksi. Edelliset viisi päivää on vietetty herrasmiesseurassa mökillä pelaten tietokonepelejä, ajaen aidoilla tankeilla, viskitasting tilaisuudella ja käyden syömässä Lahdessa ravintolassa. Puolet reissujoukkueesta on siis täysin irtautunut arjesta ennen kuin reissu alkaa. Toinen puoli joukkueesta on enemmän tai vähemmän samassa jamassa.

Kävimme auton pakkauksen läpi pari kertaa ja toimitimme laatikon ystäville kesäsäilytykseen. Kaikki arvokas IT on seikkaillut toisen ystävän luo MökkiLAN reissun päätteeksi. Viimeinen asia Turussa piti olla harpun nouto Konservatoriolta. Harpun noudon yhteydessä Kristan kävelykengät hajosi käyttökelvottomaksi. Kriisi oli todellinen, sillä 20 minuutin kuluttua meidän piti olla jonottamassa laivalle. Päädyimme ajamaan sähköisen vauhdikkaasti takaisin talollemme. Soittelimme vuokralaiselle, kertoaksemme saapumisestamme, mutta hän ei vastannut. Koputin oveen samalla kun Krista meni kellariin, mutta kukaan ei vastannut. Kristan tullessa kellarista vuokralainen löytyi takapihalta. Pahoittelimme paljon ja kerroimme poistuvamme häiritsemästä ASAP. Ehdimme kuitenkin toisten, ehjien kenkien kanssa, ottamaan reissun starttiselfien ennen kuin lähdimme jonottamaan laivaan. Olimme lopulta täysin aikataulussa jonottamassa laivaan pääsyä.

Pakkaus pitää sisällään taas harpun, joten autossa ei ole mahdollista nukkua ennen kuin olemme saaneet jätettyä harpun kesän majapaikkaamme. Auto ei ole yhtä täynnä kuin ekana vuonna, mutta se on hyvin täynnä silti.

Reissun alku tuntuu hyvin tutulta. Puolet joukkueesta kokee tämän arkiseksi, puolet seikkailun aluksi.

Laivalla toimimme perinteikkään suomalaisesti. Kamat hyttiin, Tax freehin shoppailemaan. Saimme henkilökunnan edustajan viskipisteelle maistattamaan meille viskejä. Mukaan tarttui pari pulloa reissua varten. Pakollisten shoppailujen jälkeen edessä oli tietenkin laivan ravintolassa viinilasillisen nauttiminen. Illan musiikista vastasi Taikakuu-yhtye. Olimme aivan ällikällä lyötyjä tanssijoiden määrästä. Lattia oli täynnä tanssijoita ja siellä oli ainakin kolme groupieta lavan edessä nauttimassa bandistä. Oli mieltä ylentävää nähdä lattia täynnä liikettä. Bändikin oli hyvä.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply