Välipäivä Arnemissa

2018-08-14
Ajoaika: 59 minuuttia
Keskikulutus: 13.2 l/100km
Keskinopeus: 44 km/h
Kokonaiskilometrit: 7711 km
 
Heräsin kuuden jälkeen ja hipsin alas viettämään oman rauhallisen aamun, Kristan nukkuessa iloisesti. Puoli yhdeksän maissa Krista oli lenkki valmiina, joten kävimme heittämässä Arnhemissa pienen lenkin. Lenkin jälkeen kävimme yhteisellä (toisella 🙂 ) aamiaisella ja sen jälkeen erosimme tekemään omia juttujamme. Minä istuin hotellin aulassa työpöydällä naputtelemassa tietokonetta ja Krista huoneen ikkunalaudalla tekemässä jotain. Päivä meni uskomattoman nopeasti ohi.
Iltapäivän ohjelmana oli tavata Kristan harppututtu. Menimme hänen luoksi kolmeksi. Hänellä oli pari kissaa, harppujen, aviomiehen ja lapsen lisäksi, joten vietimme iltapäivän kokonaan takapihalla rupatellen niitä näitä. Jossain vaiheessa iltaa sain syliini karvaisen lämpöpatterin, joka nukahti silitykseen. Kivan koti-illallisen ja parin viinipullon jälkeen taistelimme tiemme takaisin hotellille. Onnistuin silittämään karvaista lämpöpatteria niin hyvin, että se seurasi meitä autolle saakka, mutta ei lähtenyt mukaan 🙁
 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply