Ensimmäiset jäähyväiset

2018-07-24
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4844 km
Viime yö oli TODELLA KUUMA. Lämpötila ei laskenutkaan yön aikana, niin kuin se on tähän saakka tehnyt. Makuupussimme ovat mukavia vielä 0 asteessa. Ne on hyvin epämukavia yli 20 asteessa. Normaalisti kuuman peiton alta tullaan ulos tai makuupussia avataan, mutta se ei ollut toimiva vaihtoehto. Heti kun kaivoi säären esiin makuupussin alta siihen hyöryävään raajaan laskeutui pieni armeija hyttysiä ja muita ötököitä valmiina nauttimaan mukavan lämpimän lounaan. Yön pelastukseksi virittelin makuupussimme suut kiinni yläpuolella olevaan naruun, jossa oli päämme suojana oleva hyttysverkko. Tämä mahdollisti jonkinlaisen ilmanvaihdon makuupussien sisällä ja teki yöstä nukuttavan. Nyt kun kerran olimme hereillä ihastelimme tähtiä. Dompierre-sur-mer on niin kaukana kaikesta, että tähtien tarkkailua ei häirinnyt kaupungin valot. Vähän myöhemmin yöllä tuli pilviä ja kuutamo näytti sikaupealta.
Aamulla päivän suunnitelmat muuttuivat samantein. Magaystäväni oli kutsunut meidän hänen luo illalliselle ja viskille. Päätimme samantein jättää illalle suunnitellun kajakoinnin väliin ja mennä hänen luo sanomaan hyvästit ja viettämään hyvä ilta ruuan ja viskin ääressä.
Työpäivä meni mukavasti, niin mukavasti että tulimme syöneeksi kaksi (2) patonkia. Tilapäisesti rikoimme maagisen yhden patongin rajan!
Veimme illan isännelle tuliaisiksi Auchentoshanin viskiä, sillä isäntämme on irkkuviskifani. Pyrimme näyttämään hänelle paremman tien, aloittamalla ensin hyvin irkkumaisella Skottiviskillä 🙂
Ilta meni meni nopeasti ja myöhäiseksi. Illan aikana pääsimme maistelemaan rommipaukkua erotettuna osiinsa. Pohjalla on sokerilitkua, välissä on sitruunamehua ja päällä on 56% valkoista rommia. Juoma juodaan valuttamalla se kurkusta alas rauhalliseen tasaiseen tahtiin, jotta pääsee nauttimaan kaikista eri mauista :). Olimme puolen yön paikkeilla asunnolla. Tällä kertaa simmahdimme nukkumaan sisälle.

[Best_Wordpress_Gallery id=”191″ gal_title=”La Rochelle, 2018-07-24″]

Leave a Reply