Täysin erilainen arkipäivä La Rochellessa

2018-07-23
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4844 km
Heräsimme kuudelta kuistilta. Nukuimme yön pihalla, makuupusseissa. Olemme vuosia puhuneet siitä, että kun minulle vihdoin ostetaan uusi makuupussi, sen tulisi olla sellainen makuupussi minkä vetoketju sopii Kristan makuupussin vetoketjuun, jotta saamme ne yhteen ja saamme aikaan yhden pariskuntamakuupussin.
Minun vanha makuupussi korvattiin viime syksynä, reissumme jälkeen, uudella. Krista kovasti suositteli tätä ostamaani makuupussia, silloin kun olimme ostamassa sitä. Nyt paljastui, että rouva oli ollut etukäteen liikkeessä sovittamassa omaa makuupussiaan eri makuupussien kanssa ja tiesi – tiesi – että nämä kaksi sopivat yhteen. En silloin, enkä vielä tänä päivänä, huomannut tätä manipulointia. Minua on viety kuin pässiä narussa aikanaan.
Pariskuntamakuupussi on juuri niin mahtava kuin olen aina luullut! Siellä on tilaa! Mystisesti siellä on tilaa vielä aamullakin! Tämä ei aina pidä paikkaansa sängyssä, missä tila loppuu minun puolelta, jos se jostain loppuu.
Virkistävän yön jälkeen, tipahdimme rutiineihin. Juoksimme patongin, aloitimme työt. Patongin kanssa meillä on mielenkiintoinen haaste. Yksi on lähes aina liian vähän, mutta kaksi on aina liikaa. Yksi patonki ja yksi minipatonki on myös liikaa. Uunituore patonki on tosi herkkää tavaraa katoamaan, mutta tunnin vanha on jo eri tavalla riittoisaa. Ranskalaiset on hyvän äärellä hakiessaan kahdesti päivässä leipää.
Koitimme, parhaamme koitimme, töiden jälkeen. Yritimme päästä rantaan, mutta realiteetit eivät olleet meidän puolella. Kaupassa oli pakko käydä ja minun Krav Maga treenit alkoi jo seitsemältä, joten rantaan ei yksinkertaisesti voinut ehtiä. Käytimme vapaa-ajan suunnitellaksemma kaikenlaista tekemistä tuleville illoille ja viimeiselle viikonlopulle. Heitin Kristan keskustaan mennessäni treeneihin. Krista varaili viikon ohjelmaa meille ja muuten vaan rentoutui keskustassa.
Illan treenit meni hyvin. Treenit on hyvä paikka purkaa turhautumista, stressiä ja vähän kiukkua. Minulla ei ole mitään treenivaatteita mukana. Treeneissä päälläni on normaalit shorsit, normaali paita, joten aloittelijat usein luulee minua aloittelijaksi. Muut tietää jo paremmin. Tänään en ollut sellaisella tuulella, että olisin osannut olla kiltti ja, valitettavasti, yksi isompi aloittelija käyttäytyi kanssani huonosti, josta seurasi pari “etäisyys ja voimankäyttömittavirhettä” minun puolelta. Onneksi vahdoimme pareja ja pääsin treenaamaan muiden kanssa, ennen kuin olisin telonut miestä oikeasti. Tänään pääsin harjoittelemaan vauhdikkaasti ja kovaa Cerilin kanssa. Cerilistä on tänä kesänä tulossa ohjaaja, joten pystyin ottamaan merkittävästi kovemmin kuin aikaisemmin. Käteni tuntuu kestävän jo aika hyvin riehuntaa. Huomenna on tuttuja mustelmia säärissä ja käsivarsissa.
Treenien jälkeen noudin Kristan kaupungilta ja palasimme takaisin kotiin. Edessä on uusi yö pihalla, tänä yönä kello soi yhdeltä yöllä, jotta voimme nauttia tähtitaivaasta :). Ehkä tänään ei ollutkaan täysin erilainen arkipäivä La Rochellessa, mutta huomenna on! Kaksi yötä ulkoilmassa aiheuttaa varmasti toimintaa.

Leave a Reply