Ranskalainen arki

2018-06-27
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit:  3416 km
Ylös, aamianen, patongin noutolenkki, töitä. Aamut ovat rutinoituneet kovin ranskalaisiksi. Tuntuu mahtavalta juosta hakemaan patonkia. On tylsä juosta patonki kädessä takaisin. On mahtavaa syödä tuoretta pantonkia kahvin kera. Aamut ovat yhtä vuoristorataa tunteiden puolesta.
Joudun jatkokehittämään työpistettäni. Tämän paikan tuolit ovat OK lyhyt aikaiseen istumiseen, mutta eivät toimi pitkässä käytössä. Lonkkien kanssa on ongelmia. Niinpä tein itselleni seisomapisteen. Se toimii, se korjaa tuoliongelman ja antaa mahdollisuuden kehittää parempaa ryhtiä. Hyvää taukojumppaa tulee aina kun vaihdan takaisin istumaversioon edes hetkeksi.
Täällä lämpötila on lähtenyt hissuukseen karkaamaan lapasesta. Nyt pikku kaupungin mittarit näyttivät 37.5 astetta lämmintä. Asunnon ilmastointi ei pysty enää kompensoimaan tätä kuumutta. Its getting hot in here, so take of all your clothes! Tämä alkaa hetki hetkeltä muistuttamaan enemmän ja enemmän viime kesän Torino reissua.  Raikas, tähän saakka nauttimani, tuulikin on lakannut. Jäljellä on vain tuskainen kuumuus. Postiiviisella puolella on se, että nyt en pala, ei tossa auringonpaisteessa pysty olemaan niin kauaa. Toisaalta Krista koittaa raportoida, että kauppareissulla niskani olisi palanut. Kieltäydyn uskomasta.
Ilta menikin mässytellessä ja tämän viikon teemaa toistaessa. Kristalle konttorihommia, minulle säätöä. Illan aikana pääsimme toistamiseen todistamaan että vuokranantajamme on aloittanut kompostin käytön! Yksi kompostoiva perhe lisää maailmassa 🙂

Leave a Reply