Arkea, aurinkoa piilossa kämpillä

2018-06-25
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit:  3416 km
Aamu, aamulenkki, maanantaiaamun kauhistukset. Juoksinko turhaan astia kädessä kylälle? – Kyllä! Lihakauppias on lähtenyt kesälomalle, ja vaikka ei ole olisikaan, maanantaisin he pitää välipäivän. Hieromme silmiämme kun suklaaputiikki on jo auki, vaikka kello on 7.15 – eihän se koskaan ole näin aikaisin auki. Jatkamme matkaa kohti meidän vakiopagetteriaa ja ja (!) SE ON KIINNI! Sekin on kiinni maanantaisin! Sen takia! Sen takia se suklaaputiikki on auki. Haemme patonkimme sieltä ja aamu on pelastettu. Otimme samalla, kun kerran suklaakaupassa olimme, itsellemme iltapäivän kahvihetkeen jotkut kivat pikku leivokset – pakko oli! Takaisin ei voi juosta tyhjän astian kanssa eikä patonki sinne mahtunut.
Loppupäivä menikin ilman sen kummempia kommervenkkejä. Töiden jälkeen minä kävin ostamassa lihaa läheisestä ruokakaupasta. Polkupyörän vaiheet toimivat kuin ajatus. Sitten kun saan isännältä jotain millä poistaa rasva satulan varresta saan sen satulan pysymään ylhäällä. Siinä on jostain käsittämättömästä syystä jotain rasvaa, eikä sitä saa kiristettyä millään pysymään missään korkeudessa tai olemaan kääntymättä. Krista teki konttoritöitä koko illan ja minä, minä säädin kotona olevien palvelimien turvakopiointia kuntoon. Pihalla on tajuntaa sulattavat 29 astetta lämmintä, kun tulee. Kun ei tulee hattu sulaa päähän. Onneksi talossa on ilmastointi.

Leave a Reply