Le Mans krapulassa

2018-06-18

Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 3416 km

Arkiaamu lähti liikkeelle edes jotenkin vain toiselle meistä. Toinen heräsi pari tuntia myöhemmin. Hänen päivänsä on mennyt kuin olisi tokenemassa pienestä krapulasta. Le Mans jätti jälkensä?

Maanantai oli muuten tavallinen arkipäivä. Töitä, arkiaskareita. Oikea käteni otti nokkiinsa Le Manssista jossain määrin. Luulen, että se johtui siitä että kantelin lauantaipäivän tuoleja kummassakin kädessä, välillä pitkiäkin aikoja. Se + edellisen viikon Magailu on todennäköisesti käden oireiden aiheuttajana. Tästä syystä tänä iltana ei käynyt treeneissä. Toisaalta Le Manssin kuvat ja videot on käsittelemättä, joten tekemistä tälle illalle löytyi enemmän kuin jaksoin tehdä. Purin 17. päivän kuvat sekä uudelleenpakkasin videot, tuuppasin ne youtubeen ja liitin ne oikean päivän blogitekstiin. Huomenna käsittelen sunnuntain kuvat ja videot.

Nyt kun Le Mans on takana voimme todeta, että paljoa paremmin emme olisi voineet hommaan valmistautua. Parannusta seuraavaan kertaan voi tehdä vain kustannuksissa ja siinäkin vain vähän. Kustannusrakenne meni näin:

Pääsyliput 164 € (2x General admission, ei voi välttää 😄 )
Parkkipaikka 15 € (Arnage -kulma, 100% rahan arvoinen, pitää toistaa)
Majoitus: 150€ (2 yötä, AirBnB, 5km radalle matkaa – tästä voi säästää, ottamalla kauempaa tai menemällä leirintäalueelle)
Ruokailu: ~40-50€ (eväät koko ajalle, tästä on paha säästää)
Tietullit: 31,40€ (voisi koittaa kiertää, mutta se lisää aikaa)
Bensa: ~120 €

Ainut suoranainen säästöpiste olisi majoitus ja vähemmän polttoainetta kuluttava auto. Nyt tiedämme mitä lysti ensi kerralla kustantaa.

Maanantai-ilta oli siis pitkään kaivattu rauhallinen ilta. Kumpikin luki jotain, katsoi TV-sarjaa, söi ja lepäsi. Huomenna voi taas aloittaa tekemisen 🙂 – Juhannuskin on ihan nurkilla.

Leave a Reply