Rentoutumista Meppessä

Ajoaika: N/A
Keskikulutus:  N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: N/A
Heräsimme taas ihmisten aikaan, eli siellä kuuden maissa. Munakasaamiaisen jälkeen lähdimme lenkille Meppeen. Lenkin tavoitteina oli luonnollisesti lenkkeily, mutta myös aamupäivän kahvilan löytö. Päiväsuunnitelmamme on istua kahvilassa ja lukea lehteä sekä uutisia, sitten naputella tietokonetta jossain ja lukea kirjaa. Lopulta siirrymme majapaikkaamme, jossa katsomme TV-sarjoja ja naputtelemme koneita.
Aamulenkin jälkeen menimme viereiseen uimahalliin. Tämä oli minimalistinen uimahalli. Siellä oli pukukopit, pieni määrä suihkuja ja uima-allas, siinä kaikki. Ei saunaa, ei miesten tai naisten pukutiloja. Uikkarit laitettiin päälle pukukopissa, joka samalla toimi porttina pukukaapeille, joiden jälkeen edessä olikin miesten tai naisten suihkutilat. O_o – aamusauna jäi väliin, mutta suihku ja allas tuli testattua. Oikean käden kanssa ei kauheasti uida vielä, mutta vähän.
Uimahallin jälkeen edessä oli Meppesin keskustassa tepastelu ja kahvilassa rentoutuminen. Kahvilan jälkeen syömään, syömisen jälkeen autoon pikku torkuille. Torkkujen jälkeen olikin jo aika siirtyä kaupan kautta majapaikallemme. Yövymme pari yötä siellä rentoutuen kumpikin tyylillään. Kirjoja ja IT:tä, lenkkejä ja tepastelua.
Majapaikallamme on PONI! Se on tuossa etupihalla hengailemassa. Näyttäisi, että sillä on myös kanikaveri. Näiden kahden dynamiikka ei jätä ketään kylmäksi. Toinen popsii ruohoa keskellä kenttää ja toinen makaa kentä reunalla edellisen paskan päällä. Kyllä luonto on upeaa.
Vuorokausi rentoutumista onkin enemmän kuin tarpeeksi. Kumpikin huomaa olevansa väsyneempi ja laiskempi, jo näinkin vähäisen laiskottelun jälkeen. Huomenna tehdään jotain, kierretään kahviloita, OLUTPUUTARHOJA tai… täällä Meppessä voisi ajaa Lamborghini Gallardolla… vain 299€ per tunti. Hmmm…. 50% seurueesta on enemmän tai vähemmän hommaa vastaan.

[Best_Wordpress_Gallery id=”111″ gal_title=”Meppen, 2018-05-24″]

4 comments

Siihen aikaan nousulla on hämmästyttävän positiivinen vaikutus matkustajien fiiliksiin. Keskipäivään mennessä asioita on jo saatu tai paljon on ehditty näkemään. Laiskan aamun jälkeinen päivä on aina sellainen … hukkaan heitetyn oloinen 🙂

Leave a Reply