Back in Black

Ajoaika: 10 minuuttia
Keskikulutus:  N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4.6 km
Vihdoin takaisin kesäreissulle ja ratin taakse! Reissua on valmisteltu pitkä pätkä. Lähtö siirtyi yhdellä päivällä, perjantailta lauantaille, perjantai-illalle ilmestyneiden bileiden vuoksi. 🙂
Päivä on muodostunut talon siivoamisesta, auton pakkaamisesta, väsyneenä kinaamisesta ja vihdoin VIHDOIN liikkeellelähdöstä. Valuminen huoltoasemalle, jossa tankkaus ja auton pesu. Pesussa huomasimme, että mukaan on vahingossa tullut kaikenmaailman kanta-asiakas kortteja. Koska olimme kiven heiton päässä talostamme, palasimme takaisin kotiin tiputtamaan turhat laput autosta pois. Varsinainen reissu alkaa SELFIELLÄ puhtaan auton kanssa!!
Auton stereoista AC/DC Back in Black ja matkaan! Pitsaperjantai jäi perjantaina väliin, joten aloitimme varsinaisen reissun poikkeamalla DayByDay pitseriaan hakemaan pitsat. Söimme pitsoja samalla kun jonotimme laivaan pääsyä. Laivalla jonotimme hyttiinpääsyä. Hyttiin päästyämme tiputimme kamamme ja siirryimme seuraavaan jonoon: tax free jonoon. Tax Freesta ostimme reissuevästä: viskiä.
Perisuomalainen laivareissu voi alkaa hyttiin sammummalla.

Leave a Reply