Ajo Kieliin

2017-08-19

Faktat
Ajoaika: 4h 28 min
Keskikulutus: 12.1 l/100km
Keskinopeus: 77 km/h
Kokonaiskilometrit:  7900 km

Aikainen herätys ja kaman pakkaus huoneessa oven taakse kantojärjestykseen. Aamiaisen jälkeen erosimme kumpikin suuntaamme. Krista tuomaan tavaroita hissillä alas, minä hakemaan autoa ja tunkemaan kamat sinne autoon vielä kerran.

Pakkaus onnistui vielä paremmin kuin edellisellä kertaa. Tällä kertaa sain puristettua yhden kassillisen verran lisää tilaa, niin että ruokakassi saatiin takapenkkien keskikonsolin korokkeelle. Huomasimme ajojemme aikana, että ilmastointi jäähdyttää tuota kohtaa kohtalaisen tehokkaasti. Siihen syntyy “minijääkaappi”. Tällä kertaa siihen sijoitettiin lounasjugurtti. Ensireissuja varten tämä tieto on arvokasta.

Ajomatka Kieliin sujui rattoisasti – kävimme läpi minkälainen pakkaus olisi ensi kerralla, mitä turhaa oli mukana, mitä ei tarvittaisi. Tutkimme myös hetken hybridiauton ostoa, mutta se ei näytä hyvältä tunnin kännykkätutkailun jälkeen.

IMG-20170819-WA0000

Tungimme laivaan niin nopsaan kuin pystyimme ja iltapäivän sekä illan vietimme laivan baarissa katsoen Netflixiä ja lukien kirjoja. Huomenna vielä Ruotsin läpi ja olemme loppusuoralla.

1 comment

Leave a Reply