Hiljainen välipäivä

2017-08-15

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 7090 km

Aamulla aikaisin hereille ja hotelliaamiaiselle. Aamiaisella uutisten lukemisen ohessa katselen Google maps:n avulla ympäriinsä. Jostain syystä jokaisen liikkeen kohdalla lukee aukioloajoissa

Assumption Day/Assumption Day might affect these hours

Päivän tavoitteena on käydä harpputehtaalla, samalla jolla kävimme menomatkalla, katsomassa harppuja. Päätämme soittaa tehtaalle ennen kuin lähdemme sinne ajamaan. Tehtaan numerosta vastasi automaatti, joka kertoo että tänään on pyhäpäivä.IMG_20170815_181747

Jos Milano oli hiljainen elokuussa, niin pieni saksalainen kylä on autiomaa elokuisena pyhäpäivänä. Täällä ei ole mikään auki. Onneksi meillä on ollut koko ajan leffoja reservissä, joita ei vain ole tullut katsottua. Tänään siis röhnötettiin hotellissa katsomassa leffoja ja käytiin etsimässä edes jotain auki olevaa ravintolaa. Iltapäivällä löydettiin yksi Döner ja illallinen saatiin viereisen hotellin ravintolasta. Olimme samaisessa ravintolassa eilen illalla. Tilasin silloin “Ein grosses bier, bitte”. Sain ison oluen, mutta en isointa olutta (vieresellä pöydällä oli selvästi isompi oluttuoppi). Arvelin, että lausuntani petti, joten tänään toistin saman selvemmin. Lopputulos oli sama! Ensi kerralla tilaan “Ein gigantisch bier, perkele” ja osoitan sitä isoa oluttuoppia.

Takaisin leffojen pariin ja rentoutumaan. Huomenna tehtaalle. Smile

Leave a Reply