Loman alku ja MökkiLAN

2017-07-28

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4940 km

Aamulla oli normaalia enemmän menijöitä ja tekijöitä kun asunnon asukasmäärä tuplaantui. Kello kahdeksaan aikaa tilanne oli normalisoitunut. Vieraat olivat poistuneet tutustumaan Italiaan ja me aloitmme työpäivän. Työt lopetettiin jo kello yksi, vaikka kumpikin venytti tekemistä pitemmälle ja pitemmälle työn ollessa kivaa. Kamat suurimmilta osin saatiin pakattua ja talo järjesteltyä kolmeen mennessä. Sen Kirsta lähti kohti Volpianoa ja minä kohti Leiniä. Krista lähti rentouttavalle lenkille, minä lähdin hakemana viskimaistelusettiä Leinistä. Kolme eri viskiä kuskin oveen odottamaan rauhallista iltaa ja arvosteluvihkoa.

Loppuillan agendana oli vierailijoiden vuokra-auton palauttaminen, Torinossa shoppailu ja ruokailu.

IMG_20170728_191231 (Large)

Olimme asunnolla lopulta kymmenen aikaan illalla. Kaikki naispuoliset siirtyivät nukkumaan ja minä kasasin keittiön pöydälle pelilaitteiston. MökkiLAN oli jo alkanut Rymättylässä. Ilokseni ehdin mukaan alkumaljan kohotukseen. Seitsemän miestä – kuusi Suomessa, yksi Italiassa kohotti lasit väkevää MökkiLAN 53:n kunniaksi. Puhumisen aiheuttaman häiriön vähentämiseksi siirryin lopulta pelaamaan vessaan. Teamspeak, HOTS, viskiä ja sopivan huono läppää jätkien kanssa rentoutti kovasti. Hieno tapa aloittaa loma Smile Itse hiivin nukkumaan yhden aikaan yöllä.

Leave a Reply