Torstai ja vieraita

2017-07-27

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4940 km

Torstain aamurutiineihin kuuluu Leinin tori. Tällä kertaa oli meidän viimeinen kerta torilla, jotemme sanoimme hyvästit muutamalle torimyyjälle. Heistä parhaimmalle, jolta saimme aina jotain extraa (basillika puskan tai muita mausteita) annoimme kahvipaketin. Kaikki olivat kovin puheliaita ja toivottivat hyvää paluumatkaa. Kesän aikana onnistuimme tutustumaan mukavasti muutamaan torimyyjään. Täällä kaikki asiointi tehdään pikku liikkeiden kanssa, joten näinkin lyhyen ajan jälkeen myyjät tunnistavat meidät ja me menemme paikkoihin joissa saamme haluamaamme palvelua. Huoltoasemalla mies tietää poistaa 100€ rajan automaattisesti, sillä minun autoni nielee enemmän bensaa kuin mitä raja sallii. Lihakaupassa myyjät tietää odottaa purkkia, torilla myyjät ymmärtää että Krista puhuu ja minä pakkaan. Elämä on kovin … kotoisaa ja lämmintä.

Illan tullen saimme vieraita Suomesta. Kristan äiti ja hänen kaverinsa ovat Italiassa reissaamassa. He saapuivat tänään illalla kämpällemme. Aloitamme heidän kanssa meidän lomamme. Ilta meni italialaiseen tyyliin viinin ja pikkusuolaisten kanssa jutellessa. Viikonlopun reissun kohteet alkaa olla selvillä. Loma on ihan nurkan takana.

Leave a Reply