Lomille poistuminen

2017-07-29

Faktat
Ajoaika: 2h 35 min
Keskikulutus: 13.8 l/100km
Keskinopeus: 55 km/h
Kokonaiskilometrit: 5205 km

Aamu alkoi minun osalta merkittävästi myöhemmin kuin normaalisti. Eilisen yön pelaamiset piti kuitata aamun tunneilla.Krista kävi lenkkeilemässä ja vieraat viihdyttivät itseään. Jostain syystä aamiaista ei tarjoilla ennen kuin minä herään… Herättyäni ja venyteltyäni aloitin aamiaisen toimittamisen. Marian kanssa yhteistyössä keittiö siivoontuin nopeasti. Aamiainen närpittiin kasaan leivästä, juustosta, marmeladista, kananmunista ja tietenkin kahvista/teestä. Aamiaisen jälkeen alkoi lopullinen pakkaus, mihin meni yllätävän pitkä aika. Kahdentoista aikaan aloimme vasta lastaamaan autoa. Pakkaamisen jälken jääkaapissa oli vielä läjäpäin Mozzarellaa, pihvejä ja salaattia. Niinpä päädyimme tekemään lounassalaatin. Pihvit paistettiin, pilpottiin ja tungettiin mozzarellan sekä salaatin kanssa isoimpaan purkkiin mitä löytyi. Kiittelimme ja hyvästelimme vuokraisännät ennen kuin hyppäsimme autoon matkaan.

Mistä tietää, että kuskilla on loma alkanut? Kuskin oven lokerotaskun sisällöstä?

IMG_20170729_124314

Alkupätkä vedeltiin vauhdikkaasti moottoritietä pitkin ja matkustajien pyydettyä reitti vaihdettiin pikku teille järven viereen. Ensimmäinen yrityksemme pällistellä järviä aiheutti paheksuntaa ja pakotti meidät poistumaan nopeasti. Koitin tunkea auton pienelle penkalle tien viereen muiden autojen sekaan, mutta ilmeisesti väärään paikkaan. Meidän ollessa vielä autossa taakseni ilmeistyi iso kuorma-auto, joka ei pystynyt kääntymään tielle koska autoni oli tiellä. Matkustajien protestista huolimatta auto lähti rivakasti isomman kamelin alta pois.

Onnistuneempi pysähdys tapahtui pikkasen alempana saman kylän venesataman parkkipaikalla

bimostitch_pano_4

Järveä ihaillessa tajusimme lounasajan hiipineen ohi, joten pongasin meille Google mapsin avulla mahdollisen piknik lounaspaikan. Paikka osoittautui hyväksi lounaspaikaksi ja mahdolliseksi yöpymispaikaksi, kun matkustajia on merkittävästi vähemmän.

IMG_20170729_152435IMG_20170729_145835IMG_20170729_145844

Lounaan jälkeen köröttelimme hotellille kahville Stresaan – vastakkaiselle puolelle poukamaa. Kahvin jälkene köröttelimme hotellille. Pääsimme hotellille juuri sopivaan aikaan. Sade ja ukkonen alkoi kun purimme tavaroita hotellihuoneessa. Pienen hengähdystauon jälkeen lähdimme koko seurueella hakemaan pientä purtavaa illalliseksi. Hotellin antimet koettiin liian heikoiksi, joten lähdimme riskeeraamaan kastumisen kevyeen sateeseen kolmen sateenvarjon voimin. Löysimme kivan pienen baarin, jossa nautimme virvokkeita ja napoja. Virvokkeita nauttien suunnittelimme seuraavan päivän menoa. Kevyen ruokailun jälkeen palasimme hotellille keräämään voimia huomisen seikkailuihin nunnaluostariin.

IMG_20170729_200900IMG_20170729_200916

Kaikki kuvat: https://photos.app.goo.gl/G3FWNUJbny1E9sDB2

Leave a Reply