Junalla Terniin

21-07-2017

Faktat

Ajoaika: N/A

Keskikulutus: N/A

Keskinopeus: N/A

Kokonaiskilometrit: 4940 km

Aamu ja työpäivä rutiinilla. Illaksi olisi tarkoitus ehtiä Terniin. Menemme moikkaamaan vanhaa ystävää. Tehdäksemme reissusta haastavan sovimme matkustavamme pelkän olkalaukun kanssa. Oikeasti tässä ei ole mitään haastetta. Viikonloppu kaverin luona, ei siellä mitään tarvi. Lähdimme liikkeelle hieman ennen sadetta ja kastuimme vain vähän junaa odotellessa.

Suurempi yllätys oli Kristan olkalaukun täydellinen hajoaminen kun olimme siirtymässä junaan. Junamme on viimeinen mahdollinen, joten päätimme mennä junaan ja tehdä jotain korjausliikkeitä laukulle. Saimme parsittua sen toimivaksi kiitos Leathermanin :). Laukusta katkesi yhtä aikaa sekä hihna, että hihnan kiinnitys. Hihna on nyt kuminaruilla ja ylimääräisillä reijillä kasassa. Laukun reunavahviketta rangottiin sen verta että tuollainen kiipeilyjutska meni siitä läpi ja olkahihna kiinnitettiin siihen. 

Torinossa Italia pääsi yllättämään. Kaikki toimi kuin länsimaisessa sivistysvaltiossa. Lippuautomaatti oli nopea, korttimaksu toimi. Yllättävä tapahtuma. Kerrassaan. Verrataan tätä vaikka yritykseen viime keskiviikkona käydä vessassa samaisella asemalla ennen yhdeksää. Alla on kuvat yritysjärjestyksessä
Vessa numero yksi on kyltin takana lukittuna

Vessa numero kaksi, on lukittu etuajassa

Ja voittonumero, vessa numero kolme on vain osittain rikki. Se toimii! 

Olemme Ternissä hieman ennen keskiyötä. Toivottavasti kaveri on vastassa kuten lupasi 🙂 

Leave a Reply