Ystävien kanssa ruokailua ja kanootin kanssa rentoutumista 

22-07-2017

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4940 km

Saavuimme vasta keskiyön aikaan Terniin. Juttelimme ehkä tunnin vaihtaen kuulumisia, jonka jälkeen menimme nukkumaan. Nukuimme pitkään,koska yöpymispaikamme olo viileä alakerta. Tämä oli kolmas kerta reissullamme kun pääsee nukkumaan inhimillisen viileässä kelissä. Kerrassaan ihanaa nukkua viileästi. 

Italiainen aamiainen ei ole aamiainen. Lounas syötiin koko laajennetun perheen kanssa. Pastaa tomaattikastikkeessa. Luonnollisesti! Iltapäiväksi siirryimme vuoristojoen ääreen perheen tutun talolle. Se talo on vanha roomalaisten mylly, joten vesi meni sen talon läpi. Äärimmäisen mielenkiintoinen tönö 🙂 

Opettelimme hieman kanootin käyttöä ja patsastelimme rannoilla. Jokeen olisi voinut mennä uimaan, mutta jäimme harjoittelemaan kanoottien kanssa raunioissa olevalla pikku lammikolla. Harjoittelu yltyi pelleilyksi jossain kohtaa. Vaikka kukaan ei kaatanut kanoottia, jokainen harjoittelija oli hyvin märkä. 

Illallinen syötiin taas koko laajennetun perheen ja ystävien kanssa. Eilisen lyhyeksi jääneen yön vuoksi päädyimme talolle takaisin ja nukkumaan jo yhdentoista aikaan illalla. 

Oli kiva tavata vanhaa kaveria ja vaihtaa kuulumisia. Rento sekoilu ja kiireettömyys on normaalia täällä 🙂 

Kuvat: https://photos.app.goo.gl/vO53t1pWy9M9tQHu1

Leave a Reply