Kesän viimeisten Krav Maga treenien veto

2017-07-20

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4940 km

Arkea, koko päivä yksinäistä arkea. Krista lähti käymään Milanossa harppuliikkeessä. Hänellä on lista nuotteja, joita saattaa löytyä sieltä Smile.

Minun iltani kohokohta oli lähteä treenaamaan viimeistä kertaa Giannin salin treeneihin puistoon Torinossa. Johtuen liikenteestä ja viime hetken säädöistä kämpillä olin italialaisittain myöhässä treeneistä. Hyppäsin mukaan alkulämpöön, enkä ollut edes viimeinen treeneihin saapunut. Kunnon hikijumpan jälkeen Gianni kyseli, josko voisin vetää treenit, jotta hän ja Roberto voi jutella ihmisille ja esitellä lajia kun ihmiset kävelee ohi. Tottakai treenienveto lonkalta onnistuu! Ennen tätä kesää olen tehnyt sen ehkä kerran tai kaksi, nyt näemmä teen sitä joka viikko. Vedin treenit ja lopuksi opetin vielä kolmelle jampalle “konepistooliheiton”, kuten olin kesän alussa luvannut. Hyvän demon voimaa sai taas ihastella. Peruspotkussa osutaan joko säärellä tai päkiällä kohteen muniin. Jos osaa potkaista oikein ei ole ongelma potkaista puuta. Jalassani oli five fingers kengät kun kenkäisin puita reunustavaa puutolppaa peruspotkulla, niin että tolppa heilahti kunnolla. Treenaajien kasvoilla oli kaikkea irvistyksestä pelon sekaisiin ilmeisiin. Potkun jälkeen kaikki oli vakuuttuneita tarpeesta potkaista niin että osuma maaliin tulee päkiällä.

Gianni haluaa nähdä vielä ensi viikolla oluen merkeissä, joten tapaan tämän sakin vielä kerran:

IMG_20170720_211226 (Large)


Työskentely Italiassa

Kaikkein kriittisintä työskentelyssä täällä on datayhteydet. Tiesin tämän mennessä sisään ja olen yhä vakuuttunut, että se on yksittäisin suurin tekijä. Lähtiessä tämän kaltaiseen reissuun siihen on syytä panostaa paljon. Kaikki työhön liittyvä stressi on ollut stressiä kaistasta, joko sen kapasiteetista tai sen latensseista.

Läppärin sisäinen SIM-kortti on antanut parhaan mahdollisen kaistan ja parhaan mahdollisen latenssin. Suosittelen sitä ulkopuolisten purkkien sijaan. Halvalla ostetut operaattorien purkit on ongelma. Suurin osa latenssiongelmistani johtui tuosta Timin kautta hankitusta 4G-mokkulasta. Kunnon laadukkaan ulkopuolisen 4G modeemin on ihan pakko ensi kertaa varten. Sitä tulee testata hyvin paljon etukäteen, jotta tämän kaltaisesta ongelmasta päästään eroon.

Paljonko me käytämme dataa? Työ + hupi kaksi henkilöä = yli 2 gigaa per päivä. Emme katso elokuvia, mutta Youtube videoita tulee katsottua vähintään viisi – kuusi päivässä. Paljonko olisin käyttänyt dataa? Kotilabrani on tänä aikana imuroinut yli teran verran dataa verkosta (poikkeustapaus Smile, normaalisti imuroin ehkä sata gigaa kuussa. Datan määrä riippuu siitä kuinka paljon eri käyttiksiä ja muuta data joudun imuroimaan hullun ideani testaamiseksi). Labraaminen ulkomailla 4G yhteyksien yli on mahdotonta.

Minulla on ollut vain vähän ongelmia puhelinkonferenssien kanssa ja ne ongelmat on aina ollut johdettavissa siihen Timin mokkulaan. Pari kertaa koko reissun aikan Timin verkossa on ollut tunnin tai kahden datakatkos. En ole kuullut negatiivista palautetta työn laadusta, joten reissua voidaan pitää työskentelyn suhteen onnistuneena ja sitä myöten reissun suurin tavoite tullut tehtyä. Osoitin itselleni, että voin työskennellä pitkiäkn pätkiä “missä vaan”  – kunhan yksityisyys on taattu työskentelylle.

Leave a Reply