Ukkosta, salamointia ja sadetta

2017-06-28

Faktat
Ajoaika: N/A  
Keskikulutus: N/A  
Keskinopeus: N/A 
Kokonaiskilometrit: 2737 km

Täälläkin on huonot kelit! Mitä hittoa? Täällä on mukavan lämmintä, sellaiset 20-25 astetta, sataa ja ukkostaa. Tuntuu Suomen kesältä.

Päivä meni rutiinilla, aamutoimet, työpäivä – joka voisi jatkua ihan niin pitkään kun mies haluaa/jaksaa. Nyt ylitöitä ei nyt tehdä, nyt ollaan Italiassa. Erikseen on poikkeustilanteet, joita tuntuu pukkaavan päälle vaikka on Italiassa. Smile

IMG_20170628_084454E1-leirillä tuli selvästi esille venyvyysongelma. Asiaa on nyt lähdetty korjaamaan lisäämällä aamurutiineihin venyttely ja ryhtymällä työskentelemään seisoen. Kummankin määrää nostetaan hitaasti ylöspäin. Aloitetaan helpoista voitoista ja rakennetaan sen päälle – perustemppu itsensä hakkeroinnissa.

Onneksi täällä on mahtava kirjavalikoima, sillä pöytää ei juuri muuten saa korotettua. Aamulla kasataan kirjat kuvan mukaisesti. Parin tunnin jälkeen kirjat poistetaan ja työskennellään aikaisemmalla tavalla.

Sateisen illan viihteen tarjosi RisiKo! Tai tuttavallisemmin Risk! –peli. Kristan IMG_20170628_211138italiankielen taito on jo jonkinmoinen. RisiKo!:n ohjeet olivat italiaksi, joka oli liian vaativaa Kristan kielentaidolle. Ohjeet löytyivät internetistä, joskin tämä RisiKo! on niin vanha, että se ei ihan täsmää annettuihin sääntöihin yksiköiden puolesta. Emme antaneet tämän häiritä. Improvisoimme tankit ja hevoset toisista väreistä. Usean tunnin pelaamisen jälkeen peli jouduttiin jättämään kesken, mutta sitä jatketaan huomenna. Ilmeisesti Kristan huomiset suunnitelmat menivät uusiksi, sillä tämä peli pitää pelata loppuun saakka. Kristalla on muuten käsittämätön noppasäkä, ihan käsittämätön noppasäkä.

Leave a Reply