Karvoja, karvoja kaikkialla!

2017-06-29

Faktat
Ajoaika: N/A  
Keskikulutus: N/A  
Keskinopeus: N/A 
Kokonaiskilometrit: 2737 km

Täällä on viileää, sillä tarkoitan ~20 astetta lämmintä. Itseasiassa elämä on kovin mukavaa lämpötilan puolesta. Tilanne eläinten kanssa on kehittynyt huonompaan suuntaan. Kuisti on menetetty tapaus. Kuistilla elää kissat ja koirat. Ne on merkannut kuistin karvoillaan. Niitä on tuoleilla, pöydällä, oven nurkissa sekä kaikkialla minne voi astua ihminen tai eläin. Niiden karvat tarvitsisi saada pois jotenkin, sillä nyt ne tarttuu kuistilta mukaan ja tulee sisälle. Valitettavasti meillä on vain yksi harja, jota käytetään sisätiloissa, joten sillä harjaaminen ei tule kyseeseen. Pitää kysellä ulkoharjaa talon omistajilta. Jokin sellainen pitää olla, sillä tuo karvameri on ilmestynyt ajanmyötä.

Kotiimme olisi pitänyt tulla kuituyhteys tällä viikolla. Se ei tulekaan, koska “asentaja sattumoisin loukkasi itsensä tuntemattomasta syystä viime viikonloppuna” Open-mouthed smile. Asennus on siirtynyt viikolla eteenpäin. Pikaista paranemista asentajalle ja silleen.

Täällä väännetään yhä pitkää työpäivää, klo 18 on hetki jolloin työpäivä vihellettiin poikki. Ilta taittui RisiKo!a pelaten. Eka peli keskeytettiin luovutukseen, samoin toka pelikin. Kolmen tunnin pelaamisen jälkeen toinen osapuoli oli ihan valmis pelistä.

Viikonlopun matkakohde on päätetty. Nizza! Lähdemme menemään sinnepäin huomenna työpäivän päätteeksi. Tässä on suunnitelma, tässä on valmistautuminen. Huomenna matkaan! Smile

Leave a Reply