Pitkä työpäivä

2017-06-27

Faktat
Ajoaika: N/A  
Keskikulutus: N/A  
Keskinopeus: N/A 
Kokonaiskilometrit: 2737 km

Olin takaisin Volpianossa keskiyön aikaan. Krista ystävällisesti nouti minut lentokentältä. Aamulla tuli herättyä heittämällä ennen herätyskellon soittoa. Itseasiassa luulin, että en ollut laittanut herätystä oikein. Kännykkä hälytti kiltisti kello 6 aamulla. Korjattujen aamutoimien kautta tekemään töitä.

Lomakausi näyttää olevan kiireinen kausi, tekemistä riitti aina klo 18 saakka. Lounastauko meni puhelimessa ja läppärillä naputtaen. Krista soitti vastaavasti klo 18 saakka.

Ilta on vain lötkötetty ja koitettu palautua reissusta. Hieman koitettiin viikonloppua suunnitella. Lopputulokseen ei päästy, auki on suuntaan sekä mahdollisesti maa (!), johon mennään mennään. Yllättävän arkista elämä täällä – melkein kuin kotiin olisi tullut. Smile

SIM-korteista alkaa taika loppumaan, niin datan kuin ajan puolesta. Pitää käydä hankkimassa niitä kohta lisää tai keksiä miten tälläisen saa uusittua. Kaiken järjen mukaan tämä pitäisi saada uusittua jotenkin…

Leave a Reply