Torino, nestehukka valmistautuminen E1 leiriin

17-06-2017

Heräsimme aikaisemmin kuin tällä viikolla arkiaamuina, koska tarkoitus oli mennä takaisin Torinon massiiviselle lauantaikirppikselle. Aamulenkin virkaa teki torilla käynti. 

Autoon piti hankkia tänään viime viikonloppuna keksittyjä asioita. Lista oli seuraavanlainen

  • Ruualle laatikko “keittiöloota” 
  • S-koukkuja kiinnityksiä varten
  • Tuulilasiin aurinkosuoja
  • Takaosan sivuikkunoihin näkösuojat

Torilla Krista keksi kysyä laatikoita torimyyjiltä. Meidät opastettiin torilta löytyvään myyjien laatikkokasaan. Siihen kaikki myyjät nakkaa ylimääräiset laatikkonsa. Sieltä löytyi meille “keittiöloota” ja sen sisälle vielä styroksiloota kylmälaatikoksi. Sivuhuomautuksena Kristan italiankielen taso alkaa olla kadehtintaa aiheuttavalla tasolla… Hän näkee vaivaa ja se tuottaa tulosta 🙂 

Täällä lämpötila on päivisin murhaavalla tasolla +34 varjossa ja kosteaa tai painostavaa. Samanlaista, mutta hieman kosteampaa, oli Kuubassa viime vuonna. Nestetankkaukseen ja varjoissa liikkumiseen pitää panostaa. Varjoissa liikkumisesta ja aurinkorasvasta huolimatta herkkähipiäisen iho hohkaa päivän kävelyn jälkeen. 

Minun tukka alkaa olemaan liian pitkä, joten kun Torinossa bongasimme ensimmäisen parturin, varasin välittömästi ajan. Parturi ei puhunut englantia, mutta asiakas puhui, joten saimme sovittua ajan keskipäivälle. Ennen parturia kävimme kirppiksellä ostoksilla. Käteen jäi Kristalle käsilaukku ja 4 kpl S-koukkuja. Ostosreissu oli riittävän onnistunut. 🙂  

Olen ulkomailla ollut parturissa muutaman kerran ja joka kerta miehen käsittelyssä. Suomessa olen käynyt samalla (nais)parturikampaajalla 17 vuotta. Tulos on taattu, kokemus on kiva, juttelumme on rentoa. Ulkomailla ei turhia lässytetä. Keskiverto parturointiaika on ~25 minuuttia. Tukka pois ja seuraava asiakas sisään. Palvelu on hyvää, mutta rivakasta. Samoin oli täällä. Trimmeriin sopiva kärki sisään ja varmoin ottein tukka pois. Ulkomailla tosin hiustyylini muuttuu aina vähän, koska kielimuuri ja paikalliset mieltymykset. Unohdin ottaa kuvan ennen parturointia, mutta Krista muisti ottaa heti sen jälkeen. Tällä kertaa kaikki päälle jätetty tukka yritettiin nostaa ylös sojottamaan eri suuntiin. 

Parturoinnin jälkeen kävimme läheisessä minitorissa ostamassa fokatsaa (tms) lounaaksi. Lounaan jälkeen kävelimme puistoon nukkumaan ja lukemaan muiden blogeja ja uutisia

Virkistävän tunni tauon jälkeen metsästimme kahvilan, jossa virkistäydyimme kahvilla, oluella ja spritellä ennen kuin aloimme palaamaan takaisin Volpianoon. Paluumatkalla loppui vesi kesken ja sen seurauksena Kristalle tuli vesihukan oireita oikein kunnolla. Hän on jo sängyssä tokenemassa kun minä vielä jännään muutaman tunnin ennen kuin koitan edes nukkua. Huomenna aamulla lähden Israeliin ja viikon mittainen E1-leiri alkaa. Huipennus on E1 tasokoe viikon päästä sunnuntaina. Alkaen huomisesta kestäen yli viikon blogaamisessa saattaa olla tauko. Jos ei, se on yhden miehen tarina korkean tason Krav Maga treenaamisesta Israelissa. 

Leave a Reply