Tiukka työviikko vihdoin loppu

IMG_20170615_1402592017-06-16

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 2737 km

Tämä viikko meni ylitöitä paiskiessä juosten vasten erinäisten raporttien takarajoja. Nyt on perrrrrjantai ja perjantaina voisi siivota pitkän työpäivän päätteeksi, koska lauantaina ei ainakaan siivota! Torinokeikkaa on lauantaina luvassa.

Täällä on kivilattiat ja niitä mopataan. Olen kaapelinjemmaaja. Kaapeleita jemmatessani olen ollut kaappien takana ja hyllyjen alla. Olen huomannut, että lattia on mopattu suurimmalta osin, mutta kaappien ja hyllyjen alaosat ei. Eihän se muuten olisi ongelma, mutta siellä on kunnon määrä hämähäkin seittiä ja minun käsi. Se ei vaan tunnu kivalta. Toisekseen kissan ja koiran karvojen moppaaminen ulos matosta on hankalaa, enkä voi hakata mattoja ilmiselvistä syistä. Niinpä kysyimme imuria. Saimme tälläisen.

IMG_20170615_140343

Tässä on ominaisuuksina todella iso ääni ja vähäinen imuteho. Toi näyttää joltain varastoimurilta tai vastaavalta. Krista sai sillä maton imuroitua, mutta lopputuloksen tehokkuudesta voidaan olla montaa mieltä. Minä sain luuttausvuoron.

Täällä on tänään ollut järjettömän kuumaa – Kuubakuumaa. Liiku ja hiki valuu, lakkaa liikkumasta ja hiki valuu tunteja, koska liikuit alunperin. Paikan elukat halaa lattiakiviä varjoissa, eikä liiku mihinkään. Niistä on otettava oppia.

Leave a Reply