Italialaiset datakatot…

2017-06-12

Faktat
Ajoaika: N/A  
Keskikulutus: N/A  
Keskinopeus: N/A 
Kokonaiskilometrit: 2737 km

Takaisin Volpianon arjessa. Työtä kahdeksan tuntia, sitten vähän omia juttuja ja illaksi treeneihin. Arkea.

Kaksi täyttä viikkoa takana datan käyttöä. Mikä on käytetyn datan määrä?

  • SIM kortti A (hupikäyttö): 
    "Hai ancora a disposizione 24.2 GB di 30.0 GB"
  • SIM kortti B (työkäyttö)
    "Hai ancora a disposizione 9.9 GB di 30.0 GB"

Eli hupikortissa, jota Krista käyttää ensi viikolla on vielä valtaosa käyttämättä. Työkortissa on viimeinen kolmannes jäljellä. Pääsyy tähän eroon on Ghost Recon jota pelattiin muutama ilta sitten. Se piti ensin päivittää ja se vei karvan alta 8 GB dataa. Tämä on täysin OK, sillä tuo kortti menee umpeen sillä välin kun olen Israelissa treenaamassa. Hupikortin dataa pitää ruveta tosissaan polttamaan, ehkäpä katsomme uutisia hallituskriisistä tai jotain. Kaikki ostettu data on käytettävä Smile

Tämän illan Magatreenit meni ohjatessa. Torstaina kerroin Giannille festaritreeneistä, jotka vedän aina juuri ennen kesän alkua. Hän kiinnostui treeneistä niin paljon, että pyysi minua vetämään pienen palan sitä tänään. Todellisuussa vedin pääosan treeneistä – harjoittelimme tuolitekniikoita ja kivi/tuoppi/tuhkakuppi lyöntiä vastaan toimimista. Käy kevyeksi tämä treenaus…

Leave a Reply