Arkea Torinossa

2017-06-07

IMG_20170607_090644Faktat
Ajoaika: N/A 
Keskikulutus: N/A 
Keskinopeus: N/A 
Kokonaiskilometrit: 2126 km

Nyt kun kahvinkeitin on saatu, netti pelittää ja kukkoon on totuttu näyttää siltä, että olemme onnistuneesti siirtäneet arjen Torinoon. Niin onnistuneesti, jopa että kopioimme  myös arjesta erikoisimman osan. Suurimman osan arkipäivistä työskentelemme vierekkäin, syömme lounaan yhdessä ja puhumme toisillemme kun näyttää siltä että jutteliminen ei toisen työtä häiritse. Juhannukseen saakka suurimpana osana arki-illoista minä olen treenaamassa ja Krista on asunnolla tai Leinissä/Volpianossa tekemässä jotain. Tietenkin ne päivät, milloin minä olen kotona, on ne päivät jolloin Kristalla on harpputunnit Torinossa, joten hän saapuu vasta illalla myöhään asunnolle. Tältä arki ainakin tämän viikon verran näyttää. Ensi viikolla koitamme päästä oravan pyörästä irti. Treenaan vain kahtena iltana ja pyrin olemaan opettamatta Krav Magaa treenaamisen sijaan.

IMG_20170607_210657Tänään lyötiin tulille viimeinenkin osa IT:stä. Testasin esimmäistä kertaa pelaamista Italiasta käsin. Tätä varten on se pöytäkone rontattu tänne saakka. Pelaaminen toimi odotetusti. Teamspeak toimi, pelinä oli Ghost Recon. Homma toimi ihan kuin harvinaisina peliarki-iltoina Turussa, mikään ei ole muuttunut 🙂
Arki on erilaista perjantai – sunnuntai. Silloin seikkailemme Italiassa. Mihin menemme ja mitä teemme se päätetään mahdollisimman hetkessä. Meillä on toki ideoita etukäteen minne haluamme mennä, niistä valitaan jotain. Ennustan tulevaan viikonloppuun harppuja ja hiekkarantaa Winking smile

Leave a Reply