Eläinten valtakunnassa

2017-06-01

Faktat
Ajoaika: N/A  
Keskikulutus: N/A  
Keskinopeus: N/A  
Kokonaiskilometrit: 54.5 km

IMG_20170601_072249Tänään aamulla heräsimme vauhdikkaasti. Kukko ei ole enää ongelma tai se on aloittanut rääkimään myöhemmin, olen kiitollinen muutokseen joka tapauksessa. Syy vauhdikkaaseen heräämiseen oli meidän torireissu! Lähdimme torille heti aamiaisen jälkeen , noin kello seitsemän. Saimme Lucalta pyörät joilla poljimme iloisesti Leniin torille ostoksille ja ehdimme hyvin takaisin ennen työpäivän alkua.

Tori oli hieno! Sieltä sai melkein kaikkea! Jostain syystä torilla ei ole pakasteiden myyjää, joten pakasteet piti hakea kaupasta. Smile Roskattomuus on elämäntapa, jota koitamme tuoda mukanamme. Italian toreilla sen toteuttaminen on yhtä helppoa kuin Suomessa. Omiin pusseihin sai pakata kaiken ja “no plastica” tms pari kertaa toistettuna sai myyjät jättämään muovipussin pois. \o/  Ainut moittimisen aihe on, se että tori on vain torstaisin. Näyttääpi siltä, että torstai aamut menee torilla shoppailessa.

IMG_20170601_080053IMG_20170601_073908

Olemme täällä eläinten armoilla. Kukko ei ole ainut, joka on tehnyt säväyksen. Myös kissat ja koirat ovat päässet yllättämään. Tällä tilalla on

  • jo legendaarinen kukko
  • Kanoja tuntematon määrä
  • 2 kpl koiria (Blue ja Lore)
  • 3 kpl kissoja (niistä yksi (1) on silitettävissä oleva), nimet tuntemattomia

Etukäteen tiesimme koirista ja allergioiden vuoksi meidän asuntomme on ollut eläin vapaa koko ajan. Tästä syystä minulla ei tule oireita elukoista. Paitsi eilen, eilen henkeä ahdisti hieman. Etsin syytä Kristan sisään tuomista kukista, mutta ne eivät olleet ongelman lähde. Pidämme kaikki ikkunat ja ovet koko ajan auki. Jokaisessa lävessä on kärpäsverkkoja ja ulko-oven kanssa on toinen ovi pari, joissa on IMG_20170601_101757kärpäsverkot. Emme ole olleet ulko-oven sulkemisen kanssa kovin tarkkana kun poistumme asunnosta. Koirat eivät tänne tule, mutta taika näemmä oli sanassa koirat. Kissat, nuo pikku riiviöt, tulevat tänne heti jos

  1. Ovet on auki
  2. Me emme ole huoneistossa

Tämä paljastui meille eilen! Samalla selvisi syy minun oireisiin. Nyt ulko-oven kärpäsverho-ovissa on tikku, jolla ne saa kiinni, niin että karvariiviöt ei tule asuntoon. Tänään oireet ovat ihanasti poistuneet.

Tänään olimme ekaa kertaa ulkona syömässä lounasta. Lounaalla minä syön pihviä ja salaattia (sekä juon viiniä, maassa maan tavalla Winking smile), Krista syö vain salaattia, runsaasti enemmän kuin minä. Blue haistoi taidolla paistetun pihvin ja tuli kerjäämään laittamalla turpansa pöytään. Suurin osa lounaasta meni kyynärpäällä, kyljellä tai kädellä kohtalaisen kokoisen saksanpaimenkoiran IMG_20170601_113304estelemiseen. Blue halusi ilmeisesti kovastikin minun pihviä, Kristan salaattia ei edes yritetty haistella. Kuvassa oleva salaatti on taktisesti laitettu Bluen tielle. Siitä seurasi vain se että Blue vaihtoi puolta ja tuli oikealta kyljeltä sisään.

Koitetaas summata tämä

  1. Kukko aloittaa eläinten shown aamulla koittamalla herättää meitä viiden jälkeen
  2. Koirat koittaa viedä lounaan jos sitä syö ulkona
  3. Kissat tunkee asuntoon kun silmä välttää

Että silleen täällä…

Leave a Reply