Ekat “treenit” Italiassa

2017-05-31

Faktat
Ajoaika: N/A  
Keskikulutus: N/A  
Keskinopeus: N/A  
Kokonaiskilometrit: 4.5 (trippimittari menee ympäri 2000 kilometrissä Smile )

Aamu meni pitkäksi kuten olettaa voi. Kukko huuteli milloin sattui ja häiritsi vain vähän, viideltä, kuudelta ja seitsemältä. Nousimme kasilta ja ysiltä alkoi työt.

Tilan omistaja Luca menee Torinon reunalle autolla, josta hän menee pyörällä lopun matkaa Torinon keskustaan töihin. Ennen eilistä visiittiä keskustaan en tiennyt miksi. Nyt tiedän. Siellä ei ole tilaa autolle, ei karvan vertaa. Kaikkialla, ihan kaikkialla italialaiseen huolettomaan pysäköintityyliin on autoja. Näiden autot on sellaisia pieniä ja kolhittuja. Minun auto on sieltä kookkaimmasta päästä, joten riittävän ison tilan löytäminen osoittautui “haastavaksi”. Onnistuin lopulta löytämään parkkiraon Giannin Krav Maga -salin korttelin toiselta puolen. Olet onnistuneesti parkkeerannut auton kun sekä etu- että takaparkkitutka huutaa UUAAAUUAAUAUUAAA yhtä aikaa ja auto on pääosin pois tieltä. Kuvasin etäisyydet eteen ja taakse, mutta en tajunnut ottaa kokonaiskuvaaa Open-mouthed smile. Ja kyllä, autoni on vähemmän tiellä kuin moni, moni muu. Ainakaan en sortunut parkkeeraamaan ajokaistalle roskiksen kohtaalle niin kuin muut teki Open-mouthed smile.

IMG_20170530_203213IMG_20170530_203124

Elisen illan treenit olivat kevyet. Todella, todella kevyet. Giannin Torinon keskustassa oleva sali on uusi. Treenajat ovat menossa P1 ja P2 kokeeseen lauantaina. Eilen oli heidän valmistautumistreenit, joten treeneissä ei ollut tilaa minun treenaamiseen. Treenien seuraamisen jälkeen sain kunnian vetää yhden tekniikan hänen jatkoryhmälleen – max 10 minuuttia. Tulkin ja ammattimaisten näyttöjen avulla treeninveto oli helppoa. 10 minuutin sijaan tosin käytimme 30 minuuttia. Lopuksia kuvaaamista ja tulevasta sopimista. Näyttää siltä, että täällä treenaaminen tulee olemaan hyvin haasteellista. Gianni itse on ainut suurinpiirtein sopivalla tasolla oleva. Hänenkin tekniikkatieto loppuu G3:lle, joten häntäkin pitää opettaa, jotta saan harjoiteltua. Meidän keskenäisestä harjoittelusta sovimme …. italialaisittain joskus. Vaihdoimme numerot, sovimme että hän ottaa yhteyttä ja katsotaan milloin treenataan kun hän ottaa yhteyttä.

.IMG-20170531-WA0002

Leave a Reply