Arkea Italiassa

2017-05-30

IMG_20170530_163245Faktat
Ajoaika: N/A  
Keskikulutus: N/A  
Keskinopeus: N/A  
Kokonaiskilometrit: 1972.1 km

5:17 … hyvää huomenta kukko, uusi arkkiviholliseni. Minua on informoitu Lucan, Epin ja parin muunkin henkilön toimesta, että kukko ei ole pakollinen kanojen munatuotannossa. Kristan ohjeistuksen mukaan en saa tehdä kukolle mitään, mutta jos teen sen itsepuolustustilanteessa? Toinen aamun ideoista on sen pikku pirun myrkyttäminen. Myrkyttämistäsuunnitelmista on tulossa myöhemmin yksityiskohtia. Yksi vaihtoehto on tietenkin oppia elämään tuon eläimen kanssa, mutta pitää sitä miehellä unelmia olla.

Nyt kun on dataa ja vauhtia työelämä on normaalia. Ainut poikkeama on, että katkaisen palomuurilla koko verkon, sen sijaan, että laittaisin Outlookin offline tilaan. Näin estän tahattoman datan käytön.

Lounaan syömme keittiössä, yllätys yllätys! Täällä keittiö on ihanan haasteellinen laskutilojen suhteen, joten saamme hyvää perspektiiviä siitä mitä haluamme omaan keittiöömme. Samalla paljastuu myös kuinka ihanaa on kun huolettuja ja hyviä työkaluja. Talon veitsi on tylsähkö, joten tomaatin leikkaaminen tapahtuu minun reissuveitsellä. Talon veitsen terottaminen on huomisen™ ongelma.

IMG_20170530_112335IMG_20170530_120130

Heti työpäivän jälkeen on luvassa iltapäivän ruokailu, joka tehdään kuistilla. Tähän mennessä iltapäivän ruokailu on aina pitänyt sisällään myös viiniä, mutta se  pääsi loppumaan tänään. Jotta viinielämä olisi mielenkiintoisempaa suunnittelemme arvioivamme alta kahden tai kolmen euron viinejä. Toisin kuin viskeihin, tähän litkuun ei kannata hassata rahaa Winking smile.

Illan ohjelma Juhalle on Krav Magaa Torinon keskustassa. Jännyyttä hommaan tuo muunmuassa Torinon keskusta ja sinne autolla meneminen. Vuoro on luonnollisesti lepakkovuoro joten kukon kosto aamutuimaan saa extrapontta lyhyestä yöstä!

Leave a Reply