Villi startti


Reissun aloitus on vihdoin edessä! Huonosti nukutut yöt, pitkät työpäivät ja raastavat pakkaamiset ovat ohi! 

Teimme normaalin työpäivän kumpikin pohjille. Töiden päätyttyä alkoi auton pakkaaminen. Vältämme nyssyköitä, käytämme isoja kasseja. Jos kama ei mahdu kassiin se jää ulos. Nyt lopullisessa pakkauksessa karsiutui ulos

  • Blenderi
  • Paistinpannu

Juhan rinkkaan tuli vähän särkyviä yhteisiä tarvikkeita, mutta muuten kuri piti. Yksi ylimääräinen laukku tuli lopulta mukaan. Se oli vähän niinku pakko ottaa mukaan. 😀  Se oli ylimääräinen laukku oli Juhan työreppu. Työkamojen piti mennä rinkan sisään, mutta ne ei lopulta mahtunutkaan. Mittavirheen paholainen… 

Taloa puunattiin, kamaa siirrettiin, pakattiin ja lopulta syötiin ihan viime metreille saakka. Miehistön tehot alkoi olemaan loppu ruokailusta huolimatta jo ennen kun edes laivaan oli päästy. 

Laivaan pääsyä jonottaessa päädyimme perisuomalaiseen laivatoimintaan:

  1. Suoraan tax freehin ostamaan viskiä 
  2. Hyttiin sammumaan

Leave a Reply