Pakkauksen riemu

Pakkaamisessa on kaksi haastetta

  1. Tarvittavan pakkaaminen auton
  2. Talon pakkaaminen tyhjäksi

Tarvittavan pakkaaminen autoon

Mikä on tarvittavaa? – Harppu, harppu on tarvittavaa. Pakkaus pyörii harpun ympärillä – kirjaimellisesti. Jotta Kristan opiskelu etelässä on mahdollista harppu, soittotuoli ja harpo (harppukärry) tulee ottaa mukaan. Jotta minun työskentely on mahdollista työläppäri ja matkanäyttö tulee ottaa mukaan. Krav Magaa varten tarvitaan treenikassillinen varusteita. Tältä pohjalta lähdimme suunnittelemaan.

Jos Kristalla on harppu, soittotuoli ja se harpo, niin on mulla – p***ele – ainakin palvelin mukana.

Mahdollistaakseni “täysipainoisen” IT työskentelyn otin mukaan

  • Työläppärin
  • Varatyöläppärin
  • W520 läppärin ESX-palvelimeksi
  • Jarnon pöytäkoneen pelaamista varten
  • Matkanäytön
  • Jämä “matkakytkimen”
  • Näppis,hiiri, kuulokkeet, jabra yms

Kaiken tämän pakollisen jälkeen allokoimme rinkan verran henkilökohtaisia tarvikkeita per nenä (vaatteet yms. yms.) sekä yhden käsimatkatavaralaukun verran yhteisiä keittiötarvikkeita. Lopputulos on täyteen “ammuttu Audi”.

Talon pakkaaminen

Vuokraamme talon kesäksi. Talo vuokrataan kalustettuna, joten kaikki tavaramme pitää pakata kellariin tai viedä pois talosta. Kaman pakkaamista on tehty noin kuukausi ja viimeiset kaksi viikonloppua on painettu täyttä häkää, jotta kamat saadaan kellariin tungettua ja koti puunattua.

Kaman pakkaamisessa olemme törmänneet kahteen tai kolmeen kireään päivään. Näemmä kun pakkaamme jommalle kummalle tärkeää asiaa, alkaa pinna kiristymään ja suu käymään tavallista napakammin. Tällaisia tärkeitä asioita ovat olleet lautaset, jyrsijät (lähtivät hoitoon) ja nuotit. Ymmärrystä on kummaltakin löytynyt, mutta joka hetki pakkaamisesta ei ole ollut suurta iloa.

Talon pakkauksesta on opittu paljon – Krista (positiivista pitää löytää kaikesta 😉 toim.huom. )

 

Leave a Reply