Aika lähteä

IMG_20160731_141026Eeppinen reissu on saapunut loppuun. On aika sanoa hyvästit jatkuvalle hikoilulle, palmuille ja upeille hiekkarannoille! Aamulla heräsimme kohtuullisen aikaisin (ennen kahdeksaa). Neuvottelimme siitä mitä olimme sopineet aamulla tapahtuvan. Päädyimme tekemään kompromissin ja menemään Kristan näkemyksen mukaan. Menimme rantatenniskentälle odottamaan kentän aukeamista. Suunnattomat neuvottelukykyni saavuttivat myönnytyksen kentän avaamista odotellessamme. Odotamme kymmenen minuuttia yli oletetun avaamisajan ja jos kukaan ei tule paikalle lähdemme aamiaiselle. Aamiaisen jälkeen palaisimme toistamaan saman.

08:11 poistuimme aamiaiselle \o/

08:58 olimme taas odottamassa kentän avautumista

09:11 olimme meressä uimassa

Rantatennis ei sunnuntaina auennutkaan Sad smile, vaikka paikan siivoaja ja ovikyltti niin väittikin. Uimisen jälkeen menimme pakkaamaan varusteemme. Varusteiden pakkaus sisälsi laitteiden akkujen latausta, lukemista ja ajantappamista. Hetkeä ennen checkouttia hyödynsin vielä meidän breakfast & booze –ranneketta ja otin pari ravintola-annosta Chivas Regal 12 vuotiasta viskiä termosmukiin matkaa varten.

Paluumatkamme on ollut lentokentillä roikkumista. Aruban kenttä saa erikoismaininnan. Passin tarkastus ja jonotus passintarkastukseen tapahtuu ulkoilmassa kauniissa puutarhassa. Ylänurkan kuva on passintarkastuksesta. Krista mielestä tämä oli parasta tähän mennessä. Asiasta voi olla montaa mieltä, ilmastoinnilla on etunsa. Aruballa ei tunnistettu One world –ketjua, joten olimme yleisillä alueilla ihmettelemässä maailman menoa. Miamiin saavuttuamme kävimme lähimmässä loungessa syömässä ja juomassa, jonka jälkeen siirryimme Finnairin osaan kenttää. Onneksi hyödynsimme heti loungea, sillä tällä F-siivessä lounge meni kiinni 4 minuuttia saapumisemme jälkeen. Onneksi täällä pitää odottaa vain tunti Smile

Olemme, ilman ongelmia, matkanneet läpi kahdeksan eri lentokentän ja seitsemän eri maan kantaen käsimatkatavarana

– kahta (2) 1.1 litran metallikulhoa

– yhtä metallista termosmukia

– yhtä 0.7 litran metallista juomapulloa

– yhtä 0.5 litran metallista juomapulloa

Kerran minä olen joutunut näyttämään metallikulhoni sisällön (joka on pitkähihainen paita). Selvästi näiden esineiden mukana kantaminen ei ole ongelma Smile

IMG_20160731_123556IMG_20160731_131327IMG_20160731_173015IMG_20160731_203737

Leave a Reply