Viimeinen reissupäivä

Rentoutumista rannallaPäädyimme nukkumaan hotellissa kuohuviinien jälkeen. Aamulla ensitöiksi minut piti kirjata sisään. Täällä on mahdollista viedä nestemäinen lounas uuteen ulottuvuuteen. Pakettiimme kuului breakfast & booze –ranneke. Tällä saa aamiaisen sekä rajattomasti juomia kahdesta eri baarista hotellin alueelta O_o . Tukeva aamiainen, jonka jälkeen loppupäivä tukevassa humalassa? Kenelle tällainen ranneke on suunniteltu tällaisessa perhehotellissa? Nelihenkisen perheen isälle? Perheen teinipojalle? Open-mouthed smile

Hotelliaamiainen, ensimmäinen laatuaan reissun aikana. Virkistävä muutos aamiaiseen, näin reissun loppuun Smile. Nyt kun kaikki on tehty ja nähty jäljellä on vain rentoutua hotellilla. Kaikki varusteemme olivat yhä edellisessä majapaikassamme, joten noudimme ne ja kiittelimme edellistä isäntää majoituksesta. Reppuni tuntui jostain syystä hämmästyttävän raskaalta lyhyen matkan jälkeen. Hotellilla oli minun vuoro olla huonovointinen. Iltapäivä meni rauhallisesta rantaravintolan ääressä kirjoja lukien ja aurinkoa välttäen.

Illalla katselimme hotellin karnevaaliesityksen, mikä oli melkoisen mitäänsanomaton. Tanssijat olivat hyviä, mutta lavastus – erityisesti valot – olivat surkeat. Esitys kaiken kaikkiaan yllättävän laimea. Silmänruokaakin on bikinityttöjen toimesta tarjolla jatkuvasti ja runsaasti, joten tanssijoiden sambakarnevaalivaatteetkaan eivät pelastaneet esitystä Winking smile.

Illallisen jälkeen kävimme vihdoin ostamassa jotain pientä läheisistä liikkeistä, joita olimme koko viikon kierrelleet Smile.

ShoppailuaViimeinen auringonlasku

Leave a Reply