Ensimmäinen autopäivä

Saaren teema, I heart ArubaHistoriallinen päivä. Ensimmäistä kertaa ikinä reissuillamme vuokrasimme auton käyttöömme. Auto on meillä käytössä 3 päivää.

Ensimmäinen pysähdyspisteemme auton kanssa oli lentokenttä. Sieltä hankimme dataliittymän takaamaan asioiden löytämisen. Bitin alettua kulkemaan siirryimme pääkaupunkiin kiertelemään ostoskeskuksia ja kauppoja. Tarkoituksemme oli löytää minulle uusi T-paita. Yksi neljästä T-paidastani piti jättää Kuubaan. Kyseessä oli vanha kiva paita, joka oli jo pahasti haalistunut. Kuuban jatkuva hikirääkki oli liikaa paidalle, eikä siitä saanut hajua pois edes pesulla.

Aruba näyttää olevan yhden tien varteen rakennettu. Länsirannikon tietä kun ajaa päätyy kaikkiin saareen kaupunkeihin. En edes huomannut kun vaihdoimme kaupunkia. En vielä tiedä mikä on saaren nopeusrajoitus, sillä en ole löytänyt kuin pari kolme nopeusrajoitusmerkkiä. Niitäkään ei ilmeisesti kauheasti kunnioiteta. Ruuhkaa täällä on kiitettävästi tämän yhden tien varrella pääkaupungin Oranjestad kohdalla.

Uuden paidan shoppailu oli yllättävän pitkä operaatio. Sopivan kokoista valkoista T-paitaa oli hankala löytää. Olin liikkeiden tarjontaan, sillä vasta kolmannessa liikkeessä oli sopiva paita. Kokonaisaika ostosoperaatioineen oli noin 30 minuuttia. Ostoskeskuksissa pomppiessamme törmäsimme laadukkaaseen hotelliin, jonne pystyi tulemaan sisälle veneellä.

Kunnon hotelli

Aruballa ei voi viettää päivääkään ilman rantaa, joten tämän päivän rantakohteenamme toimi Baby beach. Ranta oli hyvin, hyvin matala. Siitä johtuu sen nimikin. Siellä on niin matalaa, että siellä voi uittaa lapsia/vauvoja => Baby beach. Illan ruokana oli majapaikkamme pitsabuffee. Istuimme ylimääräisen parikymmentä minuuttia odottaen suklaapitsan ilmestymistä buffeeseen. Se oli odottamisen arvoinen Open-mouthed smile.

EpiläI heart ArubaIson tien varrella 1Ison tien varrella 2Ison tien varrella 3Lounaspaikka West DeckShoppailemassa

Leave a Reply