Kalkkilaivan kapteenista rantapummiksi

Hadicurari ranta 2Päivän operaatio: Uimaan mahdollisimman monelle rannalle!

Luonnollisesti uimarantaoperaatio alkaa pohjoisimmasta nähtävyydestä, mitä saarelta löytyy. Kyseinen nähtävyys on Kalifornia-niminen majakka. Majakalla tajusimme myös, että ensimmäisestä reissuautostamme ei vielä ole yhtään kuvaa. Niinpä otimme kunnon poseerauksen auton ääressä.

Auton kanssa 2Kalifornia majakalta rannoille päinKalifornia-majakkaMajakan ranta

Ensimmäinen ranta, jonka löysimme, oli luonnonsuojeluranta. Siellä oli vain sukeltajia ja pelikaaneja. Mitään ei saa tuoda, mitään ei saa viedä. Vesi oli kiviä ja matalikkoa, ei uimiskelpoinen. Ranta oli myös kiviä, ei auringonotto kelpoinen.

Luonnonsuojelu ranta 1Luonnonsuojelu ranta 2Pelikaanien ranta

Niinpä siirryimme paikan parhaalle rannalle Arashi Beachille. Arashi beach oli upea! Snorklasimme, uimme, otimme häviävän hetken verran aurinkoa ennen kuin jatkoimme matkaa etelämpään.

Arashi Beach

 

Arashi beachin jälkeen siirryimme Palm beachille syömään ja uimaan. Ranta oli High rise hotellien vieressä. Siellä on kaikki palvelut ja upeat rannat.

Palm beach 1Palm beach 2

Palm beachin jälkeen siirryimme ylemmäs rantaa pitkin Hadicurari rannalle. Siellä on ilmeisesti saaren parhaat tuulet, joten vesi oli täynnä erilaisia purjeita. Osa meni purjelaudalla, osa vesilaudan ja pienen varjon avulla. Vauhdikasta menoa! Tyydyimme seuraamaan menoa varjosta, kylmien juomien kera.

Hadicurari ranta 3Hadicurari ranta 1

Tässä vaiheessa päivää Krista totesi, että alan näyttämään rantapummilta. Aurinko ja merivesi ovat saaneet naamani ahavoitumaan ja hiukseni vaalenemaan. En enää ole kalkkilaivan kapteeni. Nyt olen shortseja ja havaiji paitaa vaille kunnon rantapummi! Rantojen jälkeen kävimme hakemassa energiaa pienellä kahvitauolla. Kahvilasta tuli hankittua jätskiä, sillä Krista onnistui neuvottelemaan meille jätskiannokset kahvikuppeihin styroksiastian sijaanSmile.

IMG_20160721_164930

Matkalla Palm beachille olimme nähneet hajonneen vesipuiston. Krista suostui siihen, että minä voin käydä kuvaamassa paikan. Kristan jäi parkkipaikalle lukemaan kirjaa, kun minä lähdin seikkailemaan entiseen vesipuistoon. Näkymät oli mielenkiintoiset. Ainut harmittava asia oli tolkuton määrä pulloja. Paikassa käydään selvästi juomassa.

Entinen vesipuisto 7Entinen vesipuisto 1Entinen vesipuisto 2Entinen vesipuisto 3Entinen vesipuisto 4Entinen vesipuisto 5Entinen vesipuisto 6

Ilta päätettiin ravintola-illalliseen auringonlaskun aikaan.

 

Illallinen 2Illallinen 1

 

Leave a Reply