…”Bermuda, Bahama, come on pretty mama”…

Ekat drinksut BahamallaKlo 03:30 *herätyskellon ääni*

Klo 03:45 “The Beach Boys – Kokomo

Klo 03:46 “Älä soita noin lujaa! Sä herätä meidän olemattomat naapurit”

Aamiainen nautittiin lentokentällä loungessa. Varsinainen lentomatka meni vauhdikkaasti: Lento Charlotteen lähti 20 minuuttia myöhässä, lento Charlotesta Nassaulle lähti 20 minuuttia aikaisemmin kuin alkuperäisessä lentosuunnitelmassa. Charlottella suunnitellut ruokailut jätettiin väliin, koska boarding seuraavaan koneeseen oli alkanut jo ennen kuin me olimme edes lentokentällä. Ehdimme ottamaan alla olevan kuvan Charlottesta:

Charlotte

Kaikkien rouvien ja neitien tiedoksi lentokoneessa ei saa lakata kynsiä. Ei edes aviomiehen kynsiä. Jos kuitenkin ehdit lakkaamaan kynnet, ennen kuin lentoemo tulee asiasta sanomaan, myyntikatalogi on hyvä kuivausalusta.

IMG_20160707_104554

Bahama!

Bahamassa toimintasuunnitelma oli seuraava:

  1. Ruokaaaaa (ja drinksut)
  2. Kahvia (lämpötila ei vaikuta kahvin juomiseen)
  3. RANTAAAAAAA (ja drinksut ?)
  4. Etsitään missä majapaikka oikeasti on (tässä vaiheessa Krista sai järkytykseen tietää, että en tiedä osoitetta majapaikkaan, tiedän vain GPS koordinaatit Open-mouthed smile)

Nettiyhteyden laatu on reissun aikana heikentynyt heikentymistään. Lähdimme rajattomasta netistä Helsingistä, saavuimme data katolliseen yhteyteen jenkkeihin ja nyt olemme ilmaisten WLAN-verkkojen varassa kaksi päivää. Kuubassa paikassa tilanne menee vielä huonommaksi, olemme todennäköisesti maksullisen huonon WLAN-verkon varassa tai ilman verkkoa.

Vaihdoimme lounasmestan vessassa matkavaatteet rantavaatteiksi. Samassa syssyssä lätkimme kalkkilaivan kapteenille aurinkovoidetta sopivan rennosti kaikkiin paikkoihin mihin siveellisesti rasvaa pystyi ravintolassa laittamaan. Rasvan lätkintä onnistui hyvin, sillä vain vasen olkapää on pieneltä alueelta vähän palanut Smile.

Rannalla lokoilun ja uimisen jälkeen lähdimme etsimään majapaikkaa. Majapaikkamme oli tasan niissä koordinaateissa missä sen pitikin olla. Paikan omistaja vaikutti aidosti yllättyneeltä, että löysimme paikan. Hän oletti meidän olevan muutaman korttelin säteellä hänestä siinä vaiheessa kun soitimme. Emme ole ensimmäinen vierailija tässä majapaikassa, joten taisimme olla ensimmäiset suunnistuskykyiset Open-mouthed smile tai jos rehellisiä ollaan, ensimmäiset ylivertaista tekniikkaa käyttävät matkustajatOpen-mouthed smile.

Illan ohjelmaan kuului drinksujen juominen jossain kivassa paikassa, sekä tietenkin auringonlaskun aikaan jalat vedessä rantaa pitkin takaisin kävely. Illan kävelyllä bongasimme 2 rantarottaa! Ne vaikuttivat symppiksiltä näin muutaman metrin päästä tarkasteltuna. Pyrin pääsemään hali etäisyydelle yhden rotan kanssa.

Downtown BahamaEkat drinksut BahamallaOlut mainosDowntown Bahama 2Downtown Bahama 3Junkanoo ranta 2Junkanoo ranta 3Junkanoo rantaBahama Downtown 3Bahama Junkanoo ranta 3Bahama Downtown 4Bahama Junkanoo rantaBahama Fish fryEkan illan baariAuringonlasku ja drinksutAuringonlasku ja KristaJos haluat parkkipaikalle, jätä auto tähän

Leave a Reply