Viimeinen päivä Atlantassa

Olympic park 1Päivän agenda:

– Postitetaan nuotit Suomeen

– Käydään CNN:n tiloissa tai World of Coca-Colassa.

– Mennään panimokierrokselle

Yllättäen postitus onnistui yliopiston omasta postihuoneesta, joten postitus oli hoidettu jo ennen kuin olimme lähteneet kampukselta pihalle. Postihuoneesta pois tullessamme minun kello varoitti “Sudden thunderstorm!” (Google Now –palvelu). Taivas ei näyttänyt ukkosmyrskyn merkkejä sillä hetkellä, mutta menimme kuitenkin hakemaan sateenvarjot huoneesta. Hetkeä ennen myrskyäAjattelimme kävellä konferenssihotelliin palauttamaan konferenssilätkämme kierrätystä varten, joten lähdimme kävelemään kampukselta hotellille. Noin 10 minuuttia käveltyämme tuuli yltyi hurjaksi, taivas näytti todella tummalta ja alkoi satamaan kaatamalla ja ukkostamaan.

Onneksi olimme vielä tässä vaiheessa ylipistorakennusten välissä! Tetsasimme johonkin rakennukseen suojaan tekemään uutta etenemissuunnitelmaa. Päätimme jättää lätkien palauttamisen iltaan ja siirtyä suoraan CNN tiloihin Uber-kyydin avulla.

Keskustaan päästyämme nälkä vaivasi jo 50% joukkueesta. Koska CNN tiloihin seuraava vapaa kierros olisi ollut vasta klo 17.00, päätimme hylätä koko CNN ja lähteä syömään, sillä toiveissa oli osallistua panimokierrokseen klo 17.30 alkaen. Keskustasta löytyi hyvä vietnamilaista ruokaa tarjoava ravintola, jonka ruoka oli erinomaista. Se ruoka oli niin kaunista ja hyvää, että Krista itki sitä syödessään tai sitten se oli vaan pirun tulista, paha mennä sanomaan näin vierestä katsottuna.

Tunteikkaan ruokailun jälkeen suuntasimme World of Coca-Colaan Olympia puiston läpi. World of Coca-Cola oli pelkkää kokista, niin kuin sopi odottaa. Tunteikasta mainontaa, 110 erilaista kuplivaa juotavaa maistettavana, 4D-leffaa ja kokista kämpälle vietäväksi saakka. Seikkailijoiden päästyä sopivaan sokerihumalaan oli aika hankkia kunnon humala SweetWater panimon panimokierroksella. Valitettavasti päivän ukkosmyrsky oli iskenyt panimoon pahasti. Panimo oli vailla sähköä ja sen vuoksi oli peruuttanut kaikki päivän kierrokset sekä pistänyt paikan kiinni. Onneksemme Uber-kuskimme tiesi ravintolan, josta sai panimon tuotteita ostettua. Loppuilta menikin baarissa pelaten pelejä ja maistellen SweetWater panimon tuotteita.

Suomen alkoholimainontarajoitteet ovat tarpeellisia. Kesken mukavan baari-iltamme ravintolan ohi meni kuorma-auto mainostaen Flat tire olutta. Koin pakottavaa tarvetta ostaa kyseistä tuotetta välittömästi. Onneksi sitä löytyi ravintolasta, joten paine pääsi purkautumaan luonnollisesti.

Olut mainosNähtyäni olutrekan oli pakko ostaa samaa olutta, onneksi moiset mainokset on kiellettyjä Suomessa

Ai, niin. Meidän majapaikan vieressä on CDC:n pääpaikka  – kaikkien maailmanlopun tautien lähtöpaikka!

Olympic park 2CDCCoca-cola worldCola-harppuEmory on ekologinenIMG_20160706_170601IMG_20160706_190713IMG_20160706_205239MaisemakuvaaOlympic park 1

Leave a Reply