Ostospäivä!

Star bucksin dominointiaTämän päivän tarkoitus oli shoppailla! Puhtaasti shoppailla. Suomessa olemme koittaneet ostaa ekologisia vaatteita, mutta kaikkien vaatteiden ostaminen ekologisina (luomu/reilu/käytetty) ei vielä näytä olevan mahdollista. Joten nyt ostetaan normaaleja vaatteita. Päivään varattiin myös mahdollisuus käydä CNN tiloissa tai Coca Cola -maailmassa.

Aamiaisen jälkeen lähdimme Uberilla jälleen Lenox-kauppakeskukseen ostoksille! Juhan ostokset olivat ohi ehkä vartissa. Oudoimpia löydöksiä oli kasettisoittimet sekä naisten nykyaikaiset urheiluvaatteet. Kristan ostosten teon ajaksi istuin Star Bucksiin naputtelemaan tuplanäyttöineni. Tätä toistettiin iltapäivän ajan eri kauppakeskuksissa.

Contemporary sport clothesKasettisoitin

Keskellä päivää vaihdoimme kauppakeskusta ja siinä yhteydessä metsästimme ruokaa. Kohteena oli Juhan googlaama kasvisruokamesta, josta ei juuri tietoja löytynyt. Kaatosateessa seikkailimme parkkihalleissa ja etsimme ravintolaa. Löysimme rakennuksen, jossa ravintola Googlen mukaan oli. Kyseessä oli konttorirakennus. Aulavahti kertoi, että ettei koko rakennuksessa ole yhtään ruokaan liittyvää yritystä. Päätimme etsiä ruokapaikkaa perinteisin menetelmin. Satunnaisarvalla valittu paikka oli italiainen ravintola. Yllätyimme kovasti Juhan ruokavalinnan seuraamuksista. Ruokavalinta oli spagettia ja lihapulla. Tämän valinnan kanssa sai toisen annoksen mukaan kaupan päälle O_o. Juuri tällaisia tilanteita varten meillä on mukana ruoka-astia!

Ylimääräinen ruoka-annos

Shoppailujen jälkeen, viiden aikaan, CNN:n tahi Coca Cola Worldiin ei enää päässyt, joten menimme käytettyjen vaatteiden liikkeeseen shoppailemaan lisää! Päivän shoppailu lopetettiin Whole Foodsiin, josta suunnattiin majapaikkaan. Illallisena oli hyvää ilmaista spagettia ja lihapulla sekä kuohuviiniä.

Whole food store, Kristan taivasIllallinenLounasSateessa ruokapaikan metsästystä

Leave a Reply