Taiteilijoita ja nörtti

Heräsimme aamulla aikaisin, Krista häipyi harpistijoogaan ja minä aloitin metasploitin kanssa harjoittelun. Kuten aikaisemminkin, tapaamme lounaan ja illallisen puitteissa, illallinen tosin pitää sisällään cocktail tilaisuuden.

Krista sai eilen mahdollisuuden osallistua harppukiertueeseen täällä jenkeissä, mutta pikaisella matikalla saimme kasaan noin neljä tuhatta eri syytä olla osallistumatta kyseiseen kiertueeseen – niin mahtava kuin se olisikin.

Aamupäivä ja lounas meni eilisen kaavan mukaan. Kumpikin omalla suunnallaan ja lounas yhdessä. Kuten eilenkin, niin tänäänkin jälkiruoka syötiin esitystä kuunnellen.

Iltapäivällä, kun minun kahvihammasta alkoi kolottamaan, lähdin seikkailemaan yliopiston rakennuksien sisällä ja välillä kahvilaa metsästäen. Pihalla on sielua lannistava 33-35 astetta lämmintä ja suora auringonpaiste. Siellä ei kävele paikallinen ihminenkään. Seikkailtuani kahvinjanossa lähelle konferenssikeskusta huomasin, että kohta on tapaaminen taiteilijani kanssa ja lupasin olla cocktailtilaisuutta varten kauluspaita päällä. Niinpä tetsasin murhaavassa auringonpaisteessa, vailla kahvia takaisin, vaihdoin päälle farkut, kunnon kengät ja kauluspaidan. Nämä päällä tetsasin takaisin konferenssikeskukselle pikkasen sovitusta etuajassa.

Löysin harpistin koesoittamassa eri Lyon & Healyn harppuja. Koesoitoissa ja edustajien kanssa keskustellessa paloi niin runsaasti aikaa, että konferenssipaikka meni kiinni.

IMG_20160702_182946

Kellon ollessa mitä se oli, totesimme että illallinen pitää siirtää lähelle illan konserttia. Tämänkin korjausliikkeen jälkeen tilaamiseen ja syömiseen jäi noin 30 minuuttia aikaa. Niinpä yhteinen illallinen näytti tältä:

IMG_20160702_193302

Illallisen aikana Krista kysyi, josko haluaisin osallistua konsertin jälkeen myöhäisillan vastaanottoon, jossa olisi jotain pientä napoa. Tässä kohtaa omassa nupissa kuului “Its a trap!” ja kommentoin, että cocktailtilaisuudesta viisastuneena jätän tämän illan vastaanottotilaisuuden väliin. Tässä vaiheessa taitelija vasta tajusi, että hän kokonaan unohti cocktailtilaisuuden. Illallisen jälkeen erosimme taas, Krista mennen konserttiin ja myöhäisillan tapahtumiin, siinä missä minä jatkoin koneideni kanssa naputtelua…

IMG_20160702_082704IMG_20160702_082707IMG_20160702_193726IMG_20160702_202504IMG_20160702_202722

Leave a Reply