Konferenssin loppu, akvaario ja leffa

Georgia AquariumTänään lähdimme aamulla konferenssialueen lähelle aamiaiselle. Luonnollisesti aikataulu oli sen verran tiukalla taas, että minä jäin yksin maksamaan laskua. Harpisti oli vihdoinkin ajoissa päivän ensimmäisellä luennolla Smile . Aikaisempina päivinä Krista on ollut harpistijoogassa aina ajoissa, mutta ekalla luennolla aina myöhässä. Harpistijoogaa ei ollut enää kolmantena aamua. Harpistijoogaajat eivät ilmeisesti ole maailman kovakuntoisimpia vuosienkaan joogatreenaamisen jälkeen. Eilen harpistijoogaohjaaja näytti esimerkin omaisesti erästä vaikean tason liikettä, jonka hän esittele olevan äärimmäisen haastava. käytännössä liike oli punnerrus. Vetäjä ei pystynyt tekemään tätä liikettä, eli käytännössä joogaohjaaja ei pystynyt tekemään yhtä polvet maassa punnerrusta ryhmän edessä. O_o

Aamupäivän aikana minä mursin Milnet:1 harjoituspalvelimen, kun taas Krista nautti konferenssin viimeisistä esityksistä.

50 harpun konsertin harjoitussoitto

Lounas oli harpistien yhteislounas konferenssitiloissa. Me söimme keskenämme ja valmistauduimme matkaamaan Georia Aquariumille. Kohde valittiin siksi, että harpistit olivat klo 15.00 menossa yhteisesti näihin paikkoihin. Ohjeistus, minkä saimme, oli “pidä konferenssipassi näkyvillä ja ilmesty portille klo 15.00”. Valitettavasti näillä ohjeilla emme löytäneet toisia konferenssilaisia akvaarion luona. Tämä oli hieman oletettavissa, joten aloitimme 30 minuutin jonotuksen 38 asteen lämmössä. Lipputiskien kohdalla litra vettä oli kadonnut ja nestevarannot olivat loppu.

Akvaarion sisällä toimintasuunnitelma oli seuraava:

– Saukot, sitten loput.

Kysyimme mustekalahatun omaavalta henkilöltä tietoja saukkojen sijainnista. Saukkoja löytyy kahdesta eri paikasta. Päätimme aloittaa kylmemmästä, koska siellä oli myös pingviinejä. Saukot olivat vauhdikasta kuvattavaa, jopa se joka nukkui selällään. Harmittavasti kaikki kuvat heistä olivat epätarkkoja. Toisella alueella olleet saukot nukkuivat meidän saapuessa paikalle. Pääsimme kuitenkin nauramaan yhdelle saukolle, jolla mikään ei ollut hyvin. Kohtuullisen vääntämisen ja kääntämisen jälkeen hän onnistui tippumaan kaikkien muiden nukkuvien saukkojen päälle ja aiheuttamaan yleistä mielipahaa saukkojen keskuudessa. Krokotiili puolestaan nukahti kesken kuvausten. Sen silmät menivät hissukseen kiinni ja siihen se jäi nukkumaan.

Amerikan krokotiiliAmerikan krokotiili nukahtamassa

Kävimme illan viimeisessä delfiiniesityksessä. Koitin saada meitä sijoittumaan etumaastoon, mutta Krista halusi taaemmas. Lopulta olimme rivissä seitsemän, joka oli vielä ensimmäisen kymmenen rivin sisällä eli kastumisalueella. Krista ei ollut innoissaan kastumisvaarasta. Valitettavasti emme kastuneet tässä esityksessä Sad smile

Akvaarion jälkeen kävimme katsomassa Independence day 2 –leffa. Leffa ei ollut erityisen hyvä, mutta leffateatteri oli mahtipontinen ja vanhaan tyyliin rakennettu.

Kompostoria ihmettelemässäUpea harppuHarput poistumassaSahakalaSaukko 1Saukko 2Trooppinen akvaarioValashai 2ValashaiAmerikan albiinokrokotiiliIMG_20160703_183532Krista osoittaa jättirauskuaKrista pingviini aitauksessaMaitovalasNukkuvat saukotPingiivien kanssaPingviini tunnelissaPingviiniRausku

Leave a Reply