Light ‘em up!

SyyAika testata järjestelmiä todenteolla. Toimiiko läppäri? Onnistuuko blogaus?

Edessä on pikku visiitti Atlantaan ja 4 viikkoa pitkä reissu Karibian merellä. Reissun syy löytyy sormuksista, 15 vuotta kihlajaisista, 10 vuotta vihkimisestä. Moista etappia pitää juhlistaa ainakin kuukauden mittaisella reissulla! Alun perin aiomme toistaa häämatkan, tosin reissaamalla eri paikkoihin Euroopassa. Suunnittelu tähän reissuun alkoi jo viime vuonna ja perinteiseen suunnittelutyyliimme kohteen kartta ilmestyi makuuhuoneen seinälle.Kuten kartasta näkee suunnittelu pääsi kohtalaisen pitkälle. Monia mielenkiintoisia paikkoja tuli löydettyä. Ajankohtakin oli selvä, heinäkuussa reissataan – lähinnä töiden aiheuttamien rajoitusten vuoksi.

Alkuperäinen kartta

Mutta sitten osa matkaanlähtijöistä alkoi pohtimaan, että Eurooppa on jo nähty, jonnekin muualle pitäisi päästä. Niinpä reissun suunnittelu alkoi alusta, karttapallo pyöri ja rajattomien mahdollisuuksien maailmassa vähän joka puolelle palloa meinattiin mennä. Karibian meri oli heti alusta asti pöydällä vahvana ehdokkaana, mutta sitten osa matkaanlähtijöistä huomasi että heinäkuussa sillä alueella alkaa hurrikaanikausi, jonka jälkeen Karibian meri oli poissa pöydältä taas. Intia, Madagaskar, Eurooppa, Australia – kaikkea pohdittiin, mikään ei ollut hyvä – joko siellä sataa tai on liian kylmä. Lopulta viikkojen väännön sekä “hurrikaanikin on seikkailu” –vakuuttelujen jälkeen Atlantasta löytyvä harppukonferenssi toimi taittavana tekijänä Karibian meren eduksi.

Niinpä reissumme muodostuu seuraavista paikoista

  • Helsinki
  • Atlanta (harppufestivaali)
  • Bahaman saari (pikavisiitti, Amerikasta ei pääse suoraan Kuubaan)
  • Kuuba
  • Aruba

2 comments

Et ole ainut joka moista tapahtumaa ihmetteli :D. Mä tapan aikaa sen tapahtuman verran. Luennot ja esitykset ei oikein kolahtanut mulle. 🙂

Leave a Reply