Pakkauksesta

Työstimme pakkauksen pelkkään käsimatkatavara reppuun viime reissullamme. Tällä kierroksella olemme samassa pakkaustehokkuudessa, mutta vuosien varrella opituilla lisäjekuilla.

Alla on kuva kaikesta kamasta mitä kannamme mukana. Tuon kuvan oton jälkeen kumpikin poisti pulssivyöt ja tämän illan blogitestauksen jälkeen minä lisäsin pakettiini yhden kappaleen USB-hubin virtalähteitä mukaan. Näemmä hubi ei toimi ilman sitä Nexus 6P:n kanssa. Sekä sandaalit ! – olin rehellinen itseni kanssa. Sandaalit ovat pakolliset.

kamat

Muutama sananen valituista erikoisuuksista:

– munasuojat & hammassuojat – perustarvikkeita illanrientoja varten.

– Surface pro 3 & tabletti & luuri & Kristan pakkauksissa oleva varaluuri ja -kuulokkeet ovat pakollisia IT tarpeita. Matkan aikana varustelua on tarkoitus myös parantaa Winking smile

– Vaatekierto on 4 päivää, eli joka neljäs päivä pitää päästä pesemään pyykkiä tai edetä kommandona.

– Metallipurkki per taistelija on roskattomia lounaseväitä varten tai jenkkilän yli-isojen annosten kuskaamiseen dormiin. (IIHH!! Me majoitutaan oikeassa jenkkiyliopiston opiskelija-asuntolassa – leffakamaa!)

– Pyyhkeistä: Juhan vihreä pyyhe toimii tarvittaessa myös laskuvarjona. Kristan pyyhe, oikeassa alanurkassa, on levitettynä vessapaperipalan kokoinen ja hyödytön laskuvarjona.

Kristan reppu painoi 7.3 kiloa ja minun reppu 9.2 kiloa. Tietotekniikka itsessään painaa 2.5 kiloa, mutta ei me siitä kisata kummalla on kevyempi reppu…

Lopputulos näyttää illan päätteeksi siis tältä:

lopputulos

Huomenna reput selkään ja matkaan kohti Helsinkipäivää!

Leave a Reply