Ensimmäinen Insanityn osa takuuvaihdettu

Olen viimeiset pari kuukautta rakentanut keskitettyä ohjelmistonhallintaa kotiverkkooni, eli työstänyt Insanityn (ja kaikkien muiden koneiden myös) ohjelmisto puolta kuntoon.
Insanityn ensimmäiset LANit oli edessä 24.03., perinteikkään PääsiäisMökkiLANit. LANeja edeltävänä tiistaina testaillimme pelejä ja Insanity kaatui sammuen aina kun Heroes Of The Stormia (HOTS) oli pelattu 10-15 minuuttia. Kiroamisten kanssa aloin selvittämään vikaa laitteessa. Valitettavasti en saanut vikaa selvitettyä sinä iltana. Töiden aiheuttamat Helsinkireissut painoivat päälle ja ongelma saatiin selvitetty juuri ennen LANeille lähtöä. Päänäytönohjain on paskana. 2. näytönohjaimella pystyy pelaamaan peliä!
Ei muuta kuin rampautettu versio Insanitystä LANeille ja näytönohjain matkalla takuuhuoltoon. Pääsiäisen jälkeen Jimmsistä ilmoitettiin että näytönohjaimessa ei ole vikaa, se ei kaadu HOTSia pelattaessa. Ehdin vasta seuraavana lauantaina hakemaan ja testaamaan näytönohjainta noin tunnin verran kotona, ennen kuin työt veivät ulkomaille. Tuon tunnin aikana sain ajettua kohtalaisen määrän testejä. Testit osoittivat oikeaksi aikaisemman diagnoosini: näytönohjain on rikki. Parempien testausohjeiden kanssa tiputin näytönohjaimen samana lauantaina takaisin Jimmsiin. Ilokseni maanantaina sain kuittauksen, että totta tosiaan laite on rikki, uusi on noudettavissa. Nyt kun olen taas Suomessa voin noutaa näytönohjaimen ja parsia koneen kasaan. Seuraavaksi edessä on sleevaus.
Sivuhuomautuksena täytyy sanoa, että vaikka laite oli vielä viimeistelyä vailla se silti keräsi huomiota LANeilla. Kotelo on pirun onnistunut.
Mutta siis, alta 4kk vanha todella kallis kone ja ensimmäinen osa käynyt takuukäsittelyn läpi. “Living on the edge” 🙂

Leave a Reply