Universal studios

image

Aikainen herätys, aikainen aamiainen ja vatsa hieman sekaisin olevana liikkeelle. Vatsafiilikset lupaa hyvää päivälle huvipuistossa. Kolmen metron avulla ja yli 1,5 tunnin siirtymällä olemme vihdoin hyvissä ajoin Universal studion lähellä. Sitten etsimään Kristan hedelmäaamiaista. Kaikki tietää miten hotellin vessaa pystytään käyttämään. Määrätietoisesti sisään, kävele pokkana pitkälle kuin omistaisit paikan ja parin käännöksen jälkeen voi etsiä vessaa, jos se ei tullut heti kättelyssä vastaan. Määrätietoisesti toimitetaan asiat ja sitten … pönttö ei toimi. Vesisäiliö on tyhjä ja vivun vääntäminen ei tuota muuta kuin kolinaa. Tästä on paha mennä kertomaan kun ei kerran ole edes hotellin asiakas. Kantti ei kestänyt ulko-ovea pitemmälle, ei pysty lähtemään pois koittamatta korjata tilannetta, pakko kertoa respalle. Posket punaisena respaan kertomaan että vessanpöntön huuhtelu ei toimi. Huono englanti vastaanottajalla, häpeilevä selitys selittäjällä eikä viesti mene perille vaan saan kulkuohjeet toiseen vessaan. Poistumme ryhdikkäästi paikalta… 
Universalin studiolla meni koko päivä, ihan rehellisesti koko päivä. Jonossa pohdimme kovasti otammeko normaalilipun vai maksammeko itsemme kipeäksi prioriteettilipusta. Ihan viime sekunneilla päädyimme prioriteettilippuun ja voin todeta että se oli todellakin oikea valinta. Menimme omaa tahtia läpi jokaisen laitteen, tauko laitteiden välillä oli pakollinen, sillä allekirjoittaneen vatsa oli aina hyvin rauhaton laitteen jälkeen. Prioriteettilippu tarkoitti sitä että menemme portista A ohi köyhien (jiiiihaaa ;D), jotka jonottavat 20-50 minuuttia per laite. Meidän piti jonottaa 0-5 minuuttia päästäksemme laitteisiin. Transformers 3D radan jälkeen mitkään perusvuoristoradat yms ei tunnu oikein miltään. Se vei potkun myös Muumioradasta. Jurassic park oli märkä ja mahtava :). Eläinesitys lutuinen kuin mikä ja rotillakin oli pieni sivurooli! Waterworldin loppukohtaus veti hiljaiseksi, mikä oli hieno vastakohta sille kaikelle kitinälle mikä kuului vierestä kun rouva luuli meidän olevan kastelurivillä ;-).  Kiertoajelu Universal studiolla oli mielenkiintoinen ja siitä jäi pari mielenkiintoista kuvaa. Kaiken lopuksi kävimme vielä kävelemässä Universal Cityssä mikä on näkemisen arvoinen paikka.
Paluumatka oli tuskaisin ikinä, 1.5 tuntia metrossa ja kevyt junissa sai Juhan melkein oksentamaan ja viimeinen kävely hotellille oli hidasta hoippumista. Blogaus, pakkaus kaikki jäi siltä iltaa ja siirrettiin seuraavaan aamuun klo 04.00. Samoin korttien kirjoittaminen. Aamiaisen aikana ehdin kirjoittamaan muutaman ja lähettämään ne ennen kuin hyppäsimme bussiin. Blogaus tehtiin lentokentällä portilla juuri ennen kuin pitää koneeseen nousta. Koko maanantai on pelkkää lentämistä, edessä on Chile.

Päivän kuvat

2 comments

Aika tiukka viimeinen paiva. Asialliset terkut jatit hotlan vessaan. Olisit vaan jattanyt pari taalaa tippia ponton reunalle. 😀

Leave a Reply