Paluu L.A.han

image

Heräsimme aikasin aamulla, jotta pääsisimme aamiaiselle Hard Rock caffeeseen. Otimme harvinaislaatuisen yhteisaamiaisen, eli Kristakin söi liikkeen tarjoamuksia. Kristalle tuli pannarit ja minulle croisantti munakkaalla. Aamiaisen jälkeen oli luvassa ajelu The Strippiä pitkin Las Vegas -kyltille, jonka jälkeen alkoi piiitkä ajomatka takaisin Los Angelesiin. Matka itsessään oli pitkä, täynnä aavikkoa ja nukuttava.
Perillä heittelimme hyvästit niille kanssareissaajille, jotka eivät jääneet nukkumaan samaan hotelliin. Muiden kanssa sovimme että menemme illalla urheilubaariin katsomaan UFC ottelu, jota on mainostettu pisin kaupunkia viimeiset kaksi viikkoa.
Illan keikka urheilubaariin oli melkoinen elämys. Ottelu oli upea! Ja tänään tuli testattua perinjenkkimäistä olutta: Bud lightia. Se oli jopa ottelun sponsori! Täytyy sanoa, että Bud Light on melkoisen mauton olut. Loistava janojuoma todennäköisesti. Huomenna universalille…

Päivän kuvat

Leave a Reply