Arkisia seikkailuja

image

Lauantaiaamu alkoi rauhallisesti, ainakin vanhempien henkilöiden toimesta. Kaikilla oli syystä tai toisesta lyhyt yö takana ja aamiaisoptioita ihmetellessä päädyimme baageleihin. Miehet lähtivät ruuan noutoon siis. Neljä taloa alaspäin ja kadun yli ravintolaan baagelia tilaamaan. Baageli näyttää viattomalta ja pieneltä verrattuna esimerkiksi vohveleihin, joita koitin voittaa NYkissä kolme kertaa. Baagel kuitenkin pakkaa penteleesti syötävää pekonin, kananmunien, juuston ja pinaakin avulla. Onneksi baagel oli niin viattoman kokoinen kuin se oli, sen jälkeen ei muuta tarvitse syödäkään muutamaan tuntiin.
Minun piti käydä parturissa juuri ennen matkaan lähtöäni, mutta en lopulta sitten mennyt. Niinpä nyt oli tilanteessa, jossa tukka alkaa olemaan tarpeettoman pitkän. Arvelin että Lasse käy joskus parturissa, joten täällä Buffalossa olisi hyvä käydä parturissa. On parempi käydä parturilla, jota kaveri suosittelee jotta on joku jolle valittaa jos parturi vetelee kampauksen hirveäksi ;). Luottoa kasvatti se, että Lasse lähti itsekin parturoitavaksi. Lassen suosittelema parturi oli miehekäs, miesten parturi. Yksi leikkuutuoli, yksi mies, muutama tuoli seinän vieressä hiljaista jonotusta varten. Hinnasto kattaa kolme kohtaa: leikkuu, leikkuu pesulla ja parran trimmaus. Lähes koko ajan paikassa oli neljä henkeä jonossa, silti tilassa ainoat puhujat olivat minä ja Lasse, kaikki muut lukivat miehisiä lehtiä. Kun vuorosi tulee toiminta on yksinkertaista. Parturille sanotaan hiljaa mitä halutaan, parturi vahvistaa lopuksi hiljaa oliko tämä hyvä ja muun ajan lätty on kiinni. Aikaa tähän toimenpiteeseen ei myöskään kulu liikaa. Lopulta maksetaan ja poistutaan eleettömästi.
Iltapäivä vietettiin ihaillen omaa lyhennettyä tukkaa ja opiskellen CISSP:n ylläpitoa varten. Pihalla satoi, joten etniset karnevaalit jätettiin väliin :), pihalla olisi voinut tanssia salsaa ja kaikkea muuta kivaa sateessa. Illan ohjelmana oli komediaa. Ensiyritys vei improvisaatio-ohjelman luo, mutta paikka oli täysi, joten lähdimme katsomaan standuppia paikallisessa standup mestassa. Ennen liikkeellelähtöä piti ottaa mukaan vähän käteistä. Mikä olisi jenkkimäisin tapa ottaa käteistä mukaan? DRIVE THROUGH ATM. Näiltä löytyy sellainenkin ihmetys ja sen käyttäminen on melkein yhtä näppärää kuin ylipäätään asioiden tekeminen auton ikkunan kautta. Ulottuminen eli oikealle etäisyydelle ajaminen on kriittinen tekijä. Me käytimme tuollaista, enkä silti ole vakuuttunut idean toimivuudesta. Illan standup setti oli hyvä ja pääesiintyjä oli John Heffron.

[Best_Wordpress_Gallery id=”53″ gal_title=”07.09.2013″]

2 comments

Leave a Reply