Ensimmäinen päivä Buffalossa

Ensimmäinen päivä Buffalossa alkoi kiertämällä lähialueita ympäri ja tutustuen Buffalon ilmeeseen. Buffalo on täynnä viktoriaaniasia talo ja näemmä hyvin jakautunut. Liikuimme tänään vain hyvillä alueilla :). Miehitykseen kuului 2 vuotias August joka määräsi hieman tahtia. Lähiötarkastelumme kääntöpisteenä oli lasten leikkikenttä, jossa pääsin seuraamaan muunmuassa kersantti Kittyn toimintaa. Lauma pikku lapsia leikki sotaleikkejä ja ainakin yhdellä heistä oli sotilasarvo ja tämä oli pikku tyttö, jolla oli pehmolevy kissa.
Päivän nähtävyytenä oli modernin taiteen museo, jossa myös lounasteltiin. Taidemuseo oli kuten muutkin taide museot, mutta tämän museon mielenkiintoinen yksityiskohta oli että sen vastuullinen henkilö on suomalainen Janne Siren. Paluumatkalla August sammahti, joten me poikkesimme läheiseen kahvilaan. Koska kahvit oli jo juotu modernissa taidemuseossa välitön tarve nesteille oli korvattu, mutta pikku miehen nukahtaminen piti kapitalisoida, joten olutta ja rauhallista keskustelua :).
Illalla tutustuin Lassen ja polkupyörän avulla alueen baareihin. Useita baareja, paaaaljon hipstereitä, musiikki kovemmalla kuin Suomessa ja hyvää olutta tai kuten eräässä paikassa Margaritoja tuopeittain – siellä ei voinut viipyä liian pitkään. Mahtui väliin viskiäkin, mutta alueen tarjonta olis perusbaaritasoa. Eräässä baarissa pyöri myös elokuva tanssilattialla, illan leffana oli from dusk till dawn.

[Best_Wordpress_Gallery id=”52″ gal_title=”06.09.2013″]

2 comments

Leave a Reply