D.C:n lähellä

image

Olen itseasiassa Leesburgissa, idyllisessä pikku kaupungissa. Lähiö jossa Jukka asuu on klassinen jenkkilähiö. Leesburigin keskustassa on yhä paljon vanhoja rakennuksia, joten kävimme vilaisemassa sitä. Voin sanoa että kontrasti tämän paikan ja New Yorkin välillä ei voisi olla suurempi.
Päivän pääkohteena oli Lentomuseo. Kävi säkä ja osuimme juuri sopivasti esittelykierroksen alkuun. Pari tuntinen esitys vei läpi koko museon ja piti sisällään hyvät esitykset merkittävimmistä koneista. Täytyy sanoa että Black bird, SR-71, ei pelkästään ollut teknisesti hieno vempain vaan se vehje vielä näyttikin pirun tyylikkäältä. Todella tyylikkäältä. Museon kruununjalokivi lienee Discover sukkula. Se oli hieno nähdä läheltä. Valitettavasti tässä museossa ei pääse minkään lentokoneen sisälle, jotta ne eivät kulu puhki. Ymmärrettävää, mutta harmittavaa :). Esittelykierroksen jälkeen latasimme virtaa pienellä kahvitauolla ja otimme toisen kierroksen omaan tahtiin ihaillen mm. Concordea :).
Illalla opiskelin vähän CISSP:tä varten. Olen muutaman pisteen vajaa tarvittavan 120 pisteen rajan, jotta voin uusia tutkintoni kolmeksi vuodeksi ilman tenttimistä. On syytä laittaa lomasta tarvittava määrä aikaa tämän kuukauden aikana pisterajan ylittämiseen.
Ihan illan lopuksi katselimme mainoksia tunnin verran. Olin tunnistavanani mainosten välistä Big Bang theory -TV sarjan pätkiä. Ilmeisesti ne muodosti koherentin jakson. Kuinka paljon mainoksia oikein tuli? Noh, mainosten välissä oli pieni muistutus siitä että Big Bang Theory on se tämän hetken ohjelma. Tämä tapahtui kahdesti. Jos mainosten välissä tarvii muistuttaa siitä mitä tällä hetkellä katsoo, saattaa olla että mainoksia on liikaa…

[Best_Wordpress_Gallery id=”45″ gal_title=”02.09.2013″]

Leave a Reply