Suunniteltu päivä

Kiitos välipäivän tämä päivä oli hyvin suunniteltu
1) mene aamiaiselle Big Daddyyn
2) mene hattukauppaan katsomaan hattuja
3) Viskibaari St Andrews Time Squaren lähellä
4) Central Park
5) Krav Maga
kohdat 1 ja 2 meni kuten ajattelinkin. Jos pannukakkuaamiainen oli hieman liikaa, eli sain sen turpaani sisään, mutta olo ei ollut hyvä, vohveliaamiainen on pirusti liikaa. Vohveliaamianen oli posketon määrä vohvelia, tarvitaan kaksi kertaa isompi mies syömään se setti. Huomisesta alkaen menen munakkailla. Hattukaupasta tuli mukaan minun kolmas hattuni, kuten suunnitelmiin kuuluu.
Kohdassa 3 homma alkoi kirjoittamaan hieman. St Andrews oli kiinni kun saavuin sinne puoli kahdentoista aikaan. Viestittely Couchsurfing sakin kanssa kertoi minulle että klo 14:00 olisi Couchsurfing picnic Central Parkissa, se vie aikaa sen verta että en tule St Andrewsiin ehtimään ennen Magatreenejä, eikä se olisi järkevääkään. Näin ollen päätin, että käyn kiertelemässä Rockafeller centerissä hieman ja sitten koitan jälkeen kahdentoista St Andrewsia. Taktiikka toimi! Hattu pois päästä, tiskille istumaan ja tokaisu baarimikolle “I’m here for the whisky”. Lista naamalla ja pohtimaan. Vieressäni oli kaksi vanhempaa henkilö, jotka totesivat viettävänsä nestemäisen luonaan ja tilasivat Lagavulinin 16 vuotiasta. Hetken kuluttua aloimme puhumaan, ensin viskeistä, sitten maailman politiikasta, sitten matkustamisesta ja niin päin pois. Jossain vaiheessa keskusteluja he päättivät tarjota minulle yhden lasin viskiä ja juttelumme jatkui liki kaksi tuntia. St Andrewsa on muuten kohtuullinen valikoima viskejä, eikä hinta ole ihan mahdoton – etenkin jos joku muu tarjoaa.Tämä kuitenkin tarkoitti sitä että myöhästyin picnicistä, joten tetsasin vauhdilla Shake Shackista burgerin, mikä oli todella hyvä. Siinä on minun valintani pikaruokaketjulle täällä, jos moista tarvii käyttää ja tuollainen löytyy. Hyvinkin tetsaamiseen arvoinen.
Central Parkia ei tullut kierrettyä yhtään, menin suoraa soittoa CS piknille ja vietin mukavan iltapäivän heidän kanssa. Meitä olisi läsnä joka kolkasta maailmaa, vain Australia ei ollut edustettuna. Pelasimme pari erää Bluffiakin, missä yksi peliin juuri silloin tutustunut pelaaja päätti bluffata 2 pakan pelissä 9 jätkällä. Olimme hetken hieman epäuskoisia ja kysyimme häneltä että ihan oikeasti, kahden pakan pelissä 9 jätkää kerralla? – Kyllä, oli jämäkkä vastaus. Kutsuin tuon bluffin.
CS tapahtumasta tulikin tetsattua suoraa soittoa ruokataukoa pitämättä Krav Maga treeneihin, missä tuli hakattua käden kuntoon 360 veitsihyökkäysten kanssa. 2 tunnin treenien jälkeen miehestä on mehut loppu ja on aika vetäytyä hotellille kirjaamaan muistiinpanot ja juonimaan huomista. Vielä on pari päivää Nykissä aikaa ja niin paljon asioita näkemättä – kuten Central Park. 🙂

[Best_Wordpress_Gallery id=”41″ gal_title=”29.08.2013″]

4 comments

Jos haluat priimaluokan pikaruokaburgerin niin etsi paikallinen Five Guys. Peittoaa useimpien nk. parempien ravintoloiden kurmeepurkerit mennen tullen. Hapeilematon, rehellinen, meheva hampurilainen kunnon pihveilla joita ei ole paistettu kuivaksi, ja valiin saa juuri sen mita haluaa. Myos ranskikset on siella hyvia, mutta pieninkin versio sisaltaa niita n. neljanneskilon.

Peruspikalafkoista Wendy’s on oma vakio, sinne tulee eksyttya muutenkin kuin hadassa. Baconator tai classic double vie nalan, classic tripple jos haluaa kunnon rasva- ja protskulatauksen. Reilut 1000kcal ja 72g protskua nom.

Hei sit kuva pitäisi siitä hatusta saada näkyviin jossain vaiheessa! Vai olitko sää vaan _katselemassa_ niitä päähineitä tosiaan? 🙂

Leave a Reply