Välipäivä

Tänään heräsin huomattavasti myöhemmin kuin muina päivinä ja vietin aamun rötväillen hotellilla. Pääasiassa koitin välttää päivän päätapahtuman – pyykin – tekemistä. Soittelin Suomeen, naputtelin niitä näitä ja tarkistin sääennusteen. Tänään on puolipilvistä, pääasiassa aurinkoista…
Kun vihdoin sain kammettua itseni liikkeelle pääsin toteamaan että ulkona sataa ihan kunnolla. Aamiaisesta, joka oli eilen kaupasta hankittua, oli jo neljä tuntia, joten ajattelin poiketa Mäkkäriin(tm) syömään. Testasin legendaarista Big Mac ateriaa. Se burgeri oli karmea pettymys vaikka sillä oli apunaan parasta kastiketta mitä löytyy: julmettu nälkä. Täällä se burgerin leipäosuus on toivotonta pullamössöä, ihan käsittämätöntä sontaa. Hämmästyksekseni joudun toteamaan että kaikista paikoista päällä maan, jenkeissä en tule mäkkäriä käyttämään. Tämä kuitenkin käynnisti testaamismielenkiinnon: voisin koitaa huomisen, aamiaista lukuunottamatta, verran mennä puhtaasti burgereilla. Täältä pitäisi löytyä vaikka minkälaista burgerimestaa. Välttääkseni burgerien ylisyömisen aloitan tukevalla aamiaisella: Big Daddy pannariaamiainen, yritys nro 3: “tyrmäys”.
Matkalla itsepesulaan löysin pari mielenkiintoista hattukauppaa. Huomenna pitää mennä hattuostoksille, otsani alkaa olemaan sen verta punainen että kohta joulupukki rekryää minut johtamaan rekeä. Pesulassa selvitin henkilökunnalta miten homma toimii, vaihdoin itselleni riittävästi kolikoita ja aloitin työt. Ostetaan pesuaine automaatista, luetaan tarkkaan pesukoneen ohjeet, avataan pesuainepaketti, katsotaan reppuun ja lähdetään takaisin hotellille hakemaan pyykit… Läpi sateen takaisin hotelille, märkänä hiestä enemmän kuin sateesta – täällä kun tuo sade ei näemmä laske lämpötilaa yhtään, se vaan kasvattaa ilmankosteutta. Tässä kohtaa loppui menovesi kesken ja päädyin jäähdyttelemään sekä nukkumaan hotellilla kolmisen tuntia. Herättyäni toistamiseen oli taas penteleenmoinen nälkä joten suuntasin Union Squaren alueelle metsästämään ruokapaikkaa. Ribsivalikoima nassuun kahvin kera jossain Ribsimestassa ja vatsan yli pyörien kohti pesulaa. Kakkoskierros pesulassa toimi merkittävästi paremmin ja ilta tulikin vietettyä odotellen pyykkiä kirjaa lukien. Pyykin kuivuessa kävin tarkistamassa lähipaikkojen kauppoja ja sieltä löytyi päivän ainut kuvaamisen arvoinen asia: Palinkondomi.

Brooklyn Brewery siirtyy perjantaihin. Jos huomenna on sääennusteen mukaan sadekeli lähden Central Parkia ihmettelemään, jos on puolipilvistä pitää tutkia leffamahdollisuuksia. Nyt rupeaa kaupungin tiet ja metro olemaan sisäistetty sen verta hyvin että liikkuminen on helppoa – niin helppoa jopa että neuvon toisia henkilöitä miten päästään tiettyyn baariin tai missä suunnalla on tietty katu: IT rulez! 😉

7 comments

Noita löytyy Central Parkin läheltä pari kappaletta, joten käydään koittamassa. Ainakin tarina on sympaattinen

Brooklyn breweryn oluita ja siidereit saa siitä union squarella olevasta pubista, kannattaa ottaa semmonen “testipölkky” jossa oli n. 10 eri olutta pikku kuppi. Samaten noista ruokapaikoista kannattaa käydä testaamassa semmonen siipirafla, näyttää ihan burgerkingiltä isoine valomainoksineen olisko nimi ollu joku Dallas… jotain.

Onko käryä pubin nimestä? Toisaalta, en ehdi käymään siellä ennen kuin käyn panimossa, notta jotta…

Brooklyn Breweryn webbisivuilla on muistaakseni sellainen “hae paikka joka tarjoilee tuotteitamme” se varmaan löytää tonkin pubin.

For films check anthologyfilmarchives.org and bam.org! Anthology is doing a sexploitation series today 😉

Hmmm… I’ve settled to having some whisky near Central Park, but sexploitation… I’m interested :-D.
Oh no! Shows are at the same time as my Krav Maga practices.

Leave a Reply