sadepäivän suunnitelmat ja Krav Maga

Aamulla sääennuste lupaa korkeaa ilmankostettua, korkeaa lämpötilaa ja sadetta keskipäivälle. Ottaen huomioon että mukana ei ole sadevarustusta juuri lainkaan, miten tulee päivä suunnitella? Kohteeksi otetaan helvetin iso silta ja tavoitellaan siellä olemista keskipäivällä – yes sir. Tänään illalla on myös luvassa Krav Magaa pari tuntia, joten ajattelin aamulla käydä katsomassa missä sali on – erityisesti kun se on kerran siltareissun varrella.
Aamiainen Big Daddyssä, koska halusin tuttua elämää edes hetkeksi + siellä on WIFI, joten päivän suunnittelu sujuu jouhevasti. Olin merkannut salin jo etukäteen kartalle kivasti tähdellä, jonka vuoksi reittisuunnittelu oli helppoa. Kävellessäni kohti oikeaa metroasemaa pohdiskelin, että miten tulen taklaamaan tästä syntyvän pyykkivuoren. En ole vielä selvittänyt pesulaa ja tämä päivä tulee väistämättä syömään kahden päivän vaatteet.
Washington square parkissa päätin ottaa pienen tauon ja miettiä päivän suunnitelmaa tarkemmin, laskea koska minun pitää olla takaisin hotellilla vaihtamassa repun sisältö treenivarusteisiini – hammassuojat ja verkkarit – ja koska minun pitää syödä että energia riittää. Samalla tajusin, että se tähti mitä tavoittelin Google kartalla ei olekaan sali, se on jokin ihan muu paikka, mutta en tiedä mikä, koska olen tallettunut vain katuosoitteen. Olin jo uhrannyt hyvän määrän aikaa sen lähelle pääsemiseen, joten päätin käydä katsomassa miksi olin sen merkannut kartalle. Ilokseni paikalta löytyi omatoimipesula \o/. Voin siellä pestä pyykkini halvalla hintaa, kunhan vain tajuan miten paikka toimii. Huomenna tai viimeistään keskiviikkona tuonne pitää mennä uudestaan pyykit pesemään.
Saavuin tavoitteen mukaisesti Brooklynin sillalle keskipäivällä – kaikkein kuumimpaan aikaan. Sain vain pari pisaraa niskaani vettä. Sade osoittautui Brooklynin puolella muutamaksi pisaraksi. Brooklynissä tuli hetki hengailtua ja taistelin tieni takaisin hotellille neljäksi. Matkalla metroon satuin törmäämään hyvin vedetty katuesitykseen, mistä nauhoitin pienen videon. Katsotaan onnistuuko sen jako täältä käsin jotenkin etäisesti fiksusti.
Illan Magatreenit osoittautui oikein mukavaksi, ensimmäinen tunti perusveitsitekniikkaa ja jälkimmäinen tunti lyönti/potkusarjoja mitseihin. Sain tietää myös D.C.ssä olevasta salista ja ensi torstaina viimeistään teemme järjestelyt minun treenaamiselle D.C:ssä. \o/ – näin se homma etenee. Treenien jälkeen siirryimme lähes kaikkien treenaajien kanssa läheiseen pitseriaan syömään ja juttelemaan. Nyt yhdetoista aikaan alkaa miehestä tehot loppumaan täysin joten kuvien käpistely saa jäädä huomiseen.
Huomenna, vapauden patsas ja illalla jotkin Couchsurfing bileet.

[Best_Wordpress_Gallery id=”34″ gal_title=”27.08.2013″]

6 comments

Joo hyvää shittiä 🙂 mukavaa lueskella ja lisää kuvia vaadimme 🙂
käy syömässä shake shackissa hampparit

Burgerilounasta ei olekaan vielä tullut syötä täällä :). Pitää katsoa joku hassu paikka sitä varten. 🙂

Saarinen suositteli samaa ja se on listalla. Luulenpa että huomenna rentoudun ja käyn vain pyykkiä pesemässä ja pienellä panimokierroksella.

Leave a Reply